Sermec27 Ummuhamza01 ilk bebeğimde adetim 3 gün geçmişti 3500 cıkmıştı tek gebelikti bu oğlumda da adetim 3 gün gecikmeli 3000 di yine tek bthcg nin fazla olmasının ikiz gebelikle ilgisi yok 🥰
tgbactn Ummuhamza01 benimde 429 çıktı acaba kimyasal gebelik yada boş gebelik mi ki😏 bugün bi tahlil dha verdim sonuç bekliyorum 😔
Ummuhamza01 tgbactn ilk gebeligimde benimde öyleydi günaşırı bakılıp iki katı yükselme olmuştu değeriniz düşük değil maşallah
Bsragrsy tgbactn hiç öyle düşünmeyin ben 41.8le hamile olduğumu öğrendim 22. Haftamdayım çok şükür güzel düşünün ❤️
Hamileyim-mutluyum Ummuhamza01 yok canım o kadar yüksek değil benim bir gün gecikti kan verdim 1997 çıkmıştı beta ve tek bebek benim ki
Biranneadayiiii Ummuhamza01 Benim adetime 4 gün kala 2476 çıkmıştı betam ama alakası yok beta değeriyle ancak kese görünce anlaşılır 😊 🙏🏻
dilaraonat Ummuhamza01 bende 2816 çıkmıştı ama tek gebelik var bünye ye görede degişiyor olabilir belki ama istiyorsan allah gönlune göre versin inşallah
Sblatc Ummuhamza01 benim 5 haftalıkken 24043 tü. Herkes ikiz olabilir dedi ama tek. Beta yla pek alakası olmayabiliyo