ecemeric canım ben ve bebeklerim çok iyiyiz çok şükür fırsat bulamadım sana dönüş yapmaya kusura bakma 😔Hastenden aşırı memnun kaldım ebeler hemşireler o kadar tatlı ve güleryüzlüler ki ve personeller ne istediysek hiç ikiletmiyorlardı hem anında tabiki deyip yerine getiriyorlardı hizmetlerine 10 puan verdim gönül rahatlığıyla hiç stres yapma bu konuda yani canım benim ikiz oldukları için 2 gece kaldım dün taburcu edebilirdi doktor bey ama ikizler biraz oksijen aldıkları için doğumdan sonra az gözetim altında bakalım dedi çok şükür şimdi bir sıkıntımız yok yarın sabahta taburcu olacaz kalma konusunda iyiysen ve bebektr bir sıkıntı yoksa taburcu edebilir diğer gün öğleden sonra ki biraz doktora kalmış yani canım doğum fotoğrafları falanda çekildi odada da çekim oldu haberin olsun ona göre hazırlıklı gel ben pijamalarla çekindim mevbur 😂 gönlün rahat olsun çok güzel bir hastane aklında en ufak bir şüphe olmasın canım sağlıkla sende bebeğini kucağına alırsın bir sıkıntı olmadan inşallah kusura bakma uzun oldu birazcık 😂