ecemeric Kızlar selamm🙋🏼♀️ Allah’ın izniyle haftaya bugün doğumum var. Bu tam kapanma sürecinde Medar da doğum yapan var mı acaba? İşleyişi nasıl? Refakatçi durumu falan? Bilgi verirseniz sevinirim. Bir de sezaryen doğumda 2 gün mü kalınıyor şuanda?
Iremozer ecemeric yarın doğuracam bende inşallah canım 2 gece kalınıyor sezeryanda yarın görcem bakalım nasılmış yazarım sana 🥰
ayazmomm Iremozer şimdiden Allahım kolay doğum yapmayı nasip etsin canım benide bilgilendirirsen sevinirim hem hastane hemde Ertan Bey doğum esnasında nasıl merak ediyorum
Sedasmsk Iremozer öncelikle saglikla alirsin inşallah kucağına 😊🤲🏻 ertan bey normal doğum da yaptırıyor mu yani hep sezeryan fotoğrafları var da merak ettim acaba sezeryan mi yapıyor sadece diye
Sblglc ecemeric ben 20 gun once yaptim medarda hem annem hemde esim kalmisti bebek hemsiresi gozluklu tatli bir bayandi herseye yardimci oldu diger hemsireler flan gayet iyilerdi 1 gun kaliniyo hastanede ben cumartesi ogleden snra dogum yaptim pazar gunu de 4 5 gibi cikmistim hastaneden
Sblglc Iremozer sezaryenle dogum yaptim 1 gece kaldim herhangi bir sorun cikmazsa cikariyolar zaten mesela yan odamdaki kadinin kanamasi fazla oldugu icin 3 gundur ordaydi ben c.tesi 12de girdim pazar 4 5 gibi ciktim ☺️
busraaap 2 gece kalınıyomuş 3300 fiyat içinde doğum fotografcısı albüm bebeğin ilk testleri vs varmış
Sedasmsk busraaap herkese farklı fiyat söylemiyorlar dimi sabit hastanenin fiyatı kimisi farkli fiyat söylüyor
Iremozer ayazmomm evet canım dahil banada böyle bilgilendirme yapıldı tamam inşallah yazcam bu posta etiketleyip 🥰
Sblglc ecemeric bende sezaryenle dogum yaptim herhangi bir sorun olmazsa 1 gun yatiriyolar zaten fazla kalmak istemiyosunuz ☺️
Papatya54 ecemeric benimde dr sami kemik sezaryanım temmuz 4 doğum ama erken riskimde var daha önceside olabilir rabbim sağlıkla almak nasip etsin kuzularımızı