Sermec27 sen iyi bi anne olacaksın ama lütfen rica ediyorum.berde bi posta girsem her yerde evlat kaybini anlatiyosun bende kaybettim. Rüyama giriyor. Güzel postlarda bile anlattığın oluyor bu durumu.lutfen bunu asmaya bak.ben kaybettim.ablam.kaybetti 2 kere sürekli anlatsak bu paylaşımları okuyan hamileler etkilenmez mi. Ben unutmaya çalışıyorum.ama sen sürekli hatirlatiyosun en başta kendine eziyet ediyorsun. Dayanamadım düşüncemi söylemek istedim lütfen bunu yapma.bebegin e odaklan sağlıklı düşün eskiyi unut.hepimizin zor durumları oldu oluyor.yerimden kalkamıyorum.falat bebeğinin iyi olduğunu bilmek bana yetiyor.lutfen lütfen çok rica ediyorum. Sinandigin yerden güleceksin lütfen bişeyleri geçmişte bırak allah a da isyan oluyor sürekli dile getirmek üzgün oluyosun karnındaki.sabi ye yansıyor sen anlamamış olsanda. Gerçekten forumdan iyice soğudum uzaklastim. Ama beğendiğin postta bile denk geliyorum sana uzuyosun beni hikayenle.ben bile unutmaya calistigim.seyi okudukça sende hatırlıyorum.agliyorum.bunu yapma.kendine bana ne de başkasına.cok rica ediyorum 🙏😣