bambam_betty Selam hanımlar. Havalar güzelken, bebek kıyafetlerini yıkayıp, ütüleyeyim diyorum. Hem güneşte kurutulur diye düşünüyorum. 32 haftalık olduk artık. Sizler başladınız mı? Bayram sonuna mi bırakayım, kararsız kaldım.
ozlmm123 bambam_betty kesinlikle başla 35 haftadan bildiriyorum yemeği zor yiyor bir anda şistim ödem oldum . kesinlikle hazırla dursun kolay olmuyo
Girlsmomm bambam_betty bende 32 de başladım bitirdim çok şükür 34 oldum gittikçe ağırlaşabilirsin benim sadece hastane çantası hazırlanacak onu da bu hafta bitirecem inş
hellobaby0 bambam_betty kesinlikle temiz hava da havalanarak kurur daha iyi olur kolay gelsin bende heyecanla yıkayıp ütülemeyi bekliyorum 🥰🥰🥰
ogrencianne35 bambam_betty bizim her şeyimiz hazır bi tek bebek arabası kaldı 😂 hastane çantamız odamız herşey tamam 34.haftaya gireceğiz ama benim erken doğum riskim vardı ben korkudan herşeyi hazırladım
1anne-2bebek bambam_betty eger kıyafetler falan hazırla basla canım bnce erken degıl, ne güzel heyecanlar. İple cekıyorum bnde büyüsek az daha yapsam diye 😍😍