KkSedakaya Kızlar sabah iç çamaşırım islandı yataktan kalkmadan. Günlük ped kadar. İdrar mı suyum mu bilemedim hastaneye geldik ama bekliyorum şuan. Varmı böyle birşey yaşayan🤦♀️
UralAybars0921 KkSedakaya ben 10. Haftalarda yaşamıştım. Sabah uyandım iç çamaşırım tamamen ıslak. Hemen doktora gittim idrar kaçırmışsınız dedi, sıvıda eksiklik falan yok demişti. İnşallah senin de öyledir, geçmiş olsun
Gamzeakd KkSedakaya hala gelmeye devam ediyor mu ? Durdu mu? Su gelse durmuyor canım. Benimde ilk gebeliğimde sızıntı şeklinde gelmişti ama hiç durmamıştı geliyodu sürekli ..
KkSedakaya UralAybars0921 çok teşekkür ederim. Anlayamadım eşimde doktor ona söylemeyecektim hemen ama google a yazınca mutlaka muayene edilmesi lazım diyor. Şimdi işler yatışa kadar geldi. Evde de oğlum var 5 yaşında kafayı yicem🤦♀️ Doktor henüz muayene etmedi sezeryandan çıkmasını bekliyorum. İnşallah idrardır
KkSedakaya Gamzeakd devam etmedi. Şimdi test yapıldı negatif çıktı ama yinede antibiyotik verdi. İdrar geliyordu zaten ara ara tutamıyorum ama ilk kez bu kadar fazla gelince emin olamadım.
Gamzeakd KkSedakaya idrar yolu enfeksiyonudur o zamn canım . Su gelmesinde anlıyosun zaten korkma . Her şekilde gelemeye devam ediyor su . Antibiotik vermesi iyi olmuş . Enfeksiyonlar erken doğuma yol açıyor. İlk gebeliğimde 35 te suyum geldi aniden enfeksiyondan kaynaklıymış bilmiyordum 🥰 sağlıkla alın kucağınıza 🌸
KkSedakaya Gamzeakd çok teşekkür ederim. Sıvının devamında geldiğini bilmiyordum. Öğrenmiş oldum🙏Çok sağol.
KkSedakaya Escyln büyük ihtimalle idrar olabilir dedi doktorum. Her ihtimale karşı antibiyotik verdi. Takipteyim. Bidaha olmadı çok şükür🙏