AkdenizBeyza Kızlar karaman da yaşıyoruz ama Bi tane özel var ve kimse memnun değil. Konya daha yakın olduğu için sormak istedim. Konya’da doğum yapan, yada yapacak olan var mı hastane sezaryen doğum fiyatları ne kadar?
HavvaMerve AkdenizBeyza Merhabalar ilk kızımı 2014 yılında özel Farabi hastanesinde sezaryen olmuştum o zaman 1.900dü şuan 3.500 diye biliyorum Özel medova hastanesinde Fuat Demir doktor var bu hamileliğim de onunla tanışma fırsatım oldu çok iyi doktor birde Özel Farabi de Mehmet Bardakçı’yı da öneririm.Medovanın fiyatı 4.500 falan tutuyordu iki ay önce sormuştum canım ☺️ Memleketim Konya ikinci doğumum da orada olacaktı fikir değiştirdim eşimin mesleğinden dolayı hataydayım burada olacak doğumum ☺️
Mervekadiruraz AkdenizBeyza merhaba bende ereğlideyim eşim Selçuklu tıpta Bekir sert adında bir doktor duymuş bilginiz var mı acaba
AkdenizBeyza HavvaMerve Çok teşekkür ederim canım. Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏💜
AkdenizBeyza Mervekadiruraz evet canım var öyle bir doktor iyi diyorlar ama ben hiç gitmedim. Bayan doktor tercih ediyorum 🥰