Eminemom Merhaba annişler muhtemel doğum tarihimize allah izin verirse 13 gün kaldı bikaç gündür özellkle dikkat ediyorm ishallik söz konusu bu doğumun habercisimi acaba yoksa ilk hamileliğim oldugu için gecikmelimi gelir paşamm teşekürler herkese
Minnosannem12 Eminemom 3 gündür bendede var ishale antibiyotik kullanıyorum ondan mı olur bilemedim 😔35 haftaligız daha
Gayserili38 Eminemom doğumun yakın olduğunu gösterir doğuma hazırlık bağırsaklar boşalırmış zaten 13 gün kaldı diye düşünme 38.haftadan sonra her an doğum olabilir Rabbim yardımcın olsun canım bende 38 haftalığım sağ sağlim kucağımıza alırız inşaAllah
Ftmasanli Eminemom ebet ishal belirtisi de var yada ishal ağrı gibi bağısaklar kendini boşaltıyor doğuma hazırlık bnde aksine kabjz olmuştum
denizanasiii Doğuma yakın oluyor, ama bu belirti haftalar öncesinden de olabilir, günler öncesinden de diye okumuştum blogda. Hatta uygulamanın dünkü bildiriminde yaziyordu bende. Bizim de 24 gün kaldı.
Eminemom Ftmasanli yalancı sancıyla ishal olunur diyorlar bi anda gaz sancısı gibi giriyo af edersinz gaz zannedyrm ama ishal teşekkür ederm
MrsAkuzum 38+1 im. Bende de sürekli tuvalet isteği hem gaz hem ishal sanırım vücut kendini hazırlıyor yarın gideceğim doktora sorar size de yazarım
Eminemom MrsAkuzum allah izin verirse bende yarın gideceğim sorcam aklmda bide çatı muayenem var nasıl olcaksa allah kolaylık versin herkese
Gozdecaner Eminemom bizimde 15 gün kaldı iki gündür ishalim var ağrılarım oluyor kimisi bir hafta sonrasında doğum yapmış kimisi bir iki gün sonra tamamen yine bebisin keyfine bağlı herseyimiz 🤭
SutlacimiYedimmiBen Eminemom bnde ishallik yok ama gunde 2 3 defa buyuk tuvalet ihtiyacim oluyor normalde bu kadar cikmazdim. Bnmde ikinci gebelik 38.haftam yarin kontrolum Var.