mustafaveannesii UralAybars0921 önce ultrasyon haftasına bakıcam ona göre gün vericem dedi çarşamba akşam 6 ya verdi :(
UralAybars0921 mustafaveannesii olsun iki günden bir şey olmaz 😍 sen bebeğini gördün bugün en azından, ben 4 haftadır görmedim özledim, akşama heyecanlıyım 😍
UralAybars0921 mustafaveannesii yeni geldik doktordan, detaylımız güzel geçti. Darısı başına canım. Erkekmiş bugün öğrendik 😍
Miraym5 4hafta sonra detaylı ulturason için randevu verdiler ama gelmeden 2gun önce covid testi yapılacak dediler devlet hastanesinde covid testi neden yapılıyor anlamadım bilgisi olan var mı
Zyneepemree mustafaveannesii 28 mayısta yaptıracağız biz inşallah 🥰 175 TL muayene ücreti 350 TL de detayla ultrasyon . Aynı günde doktorumdan da randevu aldık ultrasyondan sonra kontrole gideceğim
mustafaveannesii Zyneepemree ne güzel bende bu çarşamba yaptıracağım sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ❤️
Esraa63 mustafaveannesii 2 coxugumda sa alttan yapılmadı ne alaka kim demişse dalga geçmiş heralde.. şuan 3 ye hamileyim 20 haftalık ama 22 23 gibi giderim detaylıya
Nly_csr mustafaveannesii bugün rutin muayeneye gittim 20+1 günlük olmuşuz :) detayli için randevu almam gerektiğini söyledi doktorum aynı hastanede 18 mayıs a gün verdiler sgk anlaşmalı özel hastane randevu alırken ödemesini yaptık 440 tl.di bakalım inşallah güzelce görürüz şimdiden merakla bekliyoruz
mustafaveannesii Nly_csr ay haftamız aynı ne güzel aynı zamanda doğururmuşuz bi de 😂😂cinsiyeti ney bebişin♥️
ZElif mustafaveannesii şehir hastanesinde BEDAVA yapılıyor detaylı ultrason ve organ taraması yaptırdım ben raporu doktoradan aldım yapan kişi radyoloji uzmanlarıdır detaylıyı karından bakılıyor herseyi ölçülüyor 15/20 dakıka sürüyor 2 tanede foto verdiler
Nly_csr mustafaveannesii bizimki hemen gösterdi 13.haftada ama emin degilim demişti doktorum 15.haftamizda kesin dedi oğlumuz olcak :) sizin belli mi cinsiyet hangi şehir desiniz