Seymaacih Deniz-Demirin-Annesi bence baya iyiiii. Ben bi kaç klinik deneyip başkentte kaldım. Cihazı çok yakın gösteriyor ve çok net. Her muayenede ölçüm yapıyor pozitif bir doktor sorun olsa bile telaş yaptırmıyor yani 🙂
Emdok Duygumahsun kendisinin hekimliğine kefilim. Tanıdığım en yoğun hekimlerden biri olduğundan belki vakitsizlikten ilgilenememiştir. Ama cerrahisi ve doğumları gayet iyidir☺️🙏🏻
Emdok Ben ikiz gebelik olduğu için biraz da riskli gittiği için takibim prof dr ebru tarımda. Kendinin özel kliniği var. Doğumları medline ya da acıbademde yaptırıyor.
Sevens orkidehaniimm cok sukur duydum sağlıklıca herkesle ve bebeği bir ben ve bebegim de sağlıklı süreç geçirip sağlıklı kucağımıza alıp analı babalı herkesle bir sağlıklıca büyütelim hayırlısıyla inşallah âmin 🙏
orkidehaniimm Sevens amin amiiin inşallah sevindim 🙏sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Allah’ım 🙏☺️
sltn011 Duygumahsun bende ceyhanda yasiyorum canim ozel çınar hastanesi var bende oraya gidiyorum doktorum cok iyi cok ilgili ve bilgili benimde doktrum oguz bey miş bende hamile kaldim ve ona gidiyorum “oğuz loğoğlu”