Pelin__1 Teacher-mom İnşallah 😊Nerede öğretmensiniz hocam? Ben de öğretmenim Iğdır’da görev yapıyoruz şu an eşimin görevi sebebiyle
Teacher-mom seldaas benim 24 te 681 di bana öyle dedi canım doktor da problem var zaten haftasıyla uyumlu seninde
Mhnds Cimen_bebek benim doktorda 23+5 te 640 gr dı bebeğim beslenememiş dedi çok üzüldüm ama bakınca normal gibi duruyor
Cimen_bebek Mhnds Yok yok gayet normal Allaha sükür dert etmeyin, her kafadan ayri bir fikir cikiyor hangi doktora guvenicegimizi sasirdik zaten. Hem canlari icinde olsun yeterki 🙏
Ozgu_momy Teacher-mom 2500 -4000 arası her bebek miyadında normaldir. Bir doktor nasıl bunu diyor anlamıyorum, 2500 kilo doğmuşum ben , 170 boy 70 kilo hayatıma devam ediyorum, endişe etmeyin sadece protein ağırlıklı beslenin yeterli
Teacher-mom Ozgu_momy zaten bebeğimin kilosu iyi geçen hafta 27 haftalıkken gittim 1087 olmuş doktor yanlış yönlendiriyor amacını anlamak güç ☺️
Cimen_bebek seldaas Her kafadan ayri bi ses cikiyor iste 🤔 Cok takilmamak lazim. Canlari sagolsunda yeterki daha cok degisir haftadan haftaya bu durumlar.
Mhnds seldaas doktor tombik bebek seviyor herhalde ama normal bence 23 haftalık bebek yani bir kilo olcak hali yok anlamıyorum gerçekten doktorları
Mhnds Esraali benim doktor bir tuhaf herhalde bugün portakal ile havuç aldım sıkıp günde bir bardak içeyim diye ama bakınca yorumlara gayet normalmiş kilosu kızımın
Esraali Mhnds iyi tabi ne kadar olacaktı bazen gerkesiz konısabilşyor drlar saglıklı olsun alır kilo mühim değil
Fatma969 Teacher-mom 24+4 de bu kilo iyi bnce bence biz 28+1 de gtmstk kilosu 690 grm dedi dktr gayet iyi dedi