Alara005 Yildizanne bende korkuyorum 36 gireceğiz bu çarşamba ne olacak bebeğime bana diye endişeliyim kucağımıza aliriz insallah şu virus belası da var
Fridasrose Yildizanne bi ara bende geceleri uyuyamıyordum sonra baktım ki etrafımdaki herkes normal doğurmuş onlar doğurursa bende doğururum diye gaza getiriyorum kendimi 😂
T1627 Ben doğumdan çok alttan muayeneden korkuyorum çok kötü davraniyorlar Mis hatta hemşireler eşinle birlikte olunca acimiyorda benim parmagimlami açıyor diyorlarmış
Umay05 Betuledem gözünü korkutmasın kimse hangimizin doğumu birbiriyle aynı ki 😊 valla bak doğumdaki muayeneyle ilgili şunu söyleyeyim hissetmiyorsun bilee hatta beni rahatlatıyordı sanki açılma oluyor hissi veriyordu😬 amaaaan o an gözün zaten onu görmeyecek bile😬
HavvaK Yildizanne ne yaşayacağınızı bilmediğiniz için korkuyorsunuz. Size tavsiyem gebelik eğitimi almanız. Ve doğumla alakalı kitaplar okumak Dr Gülnihal Bülbül - Doğal Doğum İna May - Doğuma hazırlık Rehberi Mongan yöntemi Hakan Çoker - Doğal Doğum