Gmsyusra Decucude oksaparın 4000 veya 6000 olması kiloya göre değiştiğini söyledi doktorum. Bazıları günde iki kere 6000lik vurunuyormuş mesela
Nergisseher Decucude ben daha 4 haftalık hamileyim coraspin 100 kullanıyorum keseyi görür görmez oksapar (clexan) başlayacak doktorum . Sanırım uzun zamanda kuşlanacağım ☺️
ilgin22 Decucude 36 haftalığım enox 4000 kullanıyordum oksapar 4000 kullanıyorum şuan bulamadığımız için ne bulursak artık 🤷🏻♀️
Hifaelif Gmsyusra Decucude Ben gün de iki tane 6000 lik vuruyorum ama kiloyla alakalı bir durum var demedi doktorum
Decucude ilgin22 aspirinde kullandımızmı peki sizin kilonuz kaç şu an 4000 lik kiloya göre veriyorlar diyor bazıları 58 kiloyum bende 4000 lik kullanıyorum
[silindi] 9 haftalığım 2 haftadır oksapar kullanıyorum.Doğuma kadar kullanacakmışım. 5.haftamda coraspin başladım ona da devam ediyorum
Thisbe 17+1 günlüğüz bizde 7.haftadan itibaren 4000 oksapar veya enox hangisi varsa ve ecopirin alıyorum .. İğne yaptığınız yerler ağrıyor mu kızlar göbekten yapıyorum bazen ağrı yapıyor
Decucude Thisbe bende hem kan sulandırıcı iğne hemde aspirin kullanıyorum bende göbekten yapıyorum morarıyor benimde 20+2 haftalık
Selocan59 Thisbe yok canm agrımıyor bazen hafif bi sızı oluyor çok nadir siz kendinizi kasıyorsunuz kasmayın derin derin nefes alın besmele çekip vurun valla alıştımı bilmiyorum çok şükür ne kanıyor ne morarıyor nede ağrıyıp yakıyor bunların hiç biri yok belki elim alıştı hafif geliyor elim 😁😁🥰🥰
Decucude Merveee34 aspirini kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınız bende hem aspirin hem kan sulandırıcı iğne vuruluyorum
Ckaragoz Decucude bana elinde ki bitince bırak dedi. 33 olduk 31 de falan dedi bunu. Bi kaç güne birakicam
Bus46 Decucude iğneyi vurduktan sonra pamukla bastırın benimde çok morariyodu şimdi alıştım bastiriyorum aynı yerin yanına vuruncada beze oluyo
Pelin__1 Decucude Valla ben kaç tane doktora sordum kiloya göre değil de pıhtılaşma sebebine ve rahatsızlığının boyutuna göre dozaj ayarlandığını söylediler 0.4 ile başlayıp o şekilde doğuma giden de var çünkü.. Ben 25 haftalık gebeyim 0.4 oksapar ve coraspin kullanıyorum. Benim boyum 175 68le hamile kaldım şu an 72 kiloyum
ilgin22 Decucude kiloya göre olduğunu sanmıyorum ihtiyaca göre değişiyor kilo da belki etkili olanilir ama mesela benim pıhtılaşma sorunum yoktu sadece 2. Sezeryanım ve 1 seneden önce olduğu için riske atmamak adına verdi doktorum düşük doz. 173 boyum şuan 82 kiloyum 36+6 haftalığım 1 buçuk ay oldu kullanmaya başlayalı
Umuttttt Ben 16.haftamda corona ya yakalandığım zaman hastanede başladılar 6000 lik 1 hafta orda vuruldum evde 1hafta daha vuruldum doktor kontrolünden sonra 10 gün daha vuruldum sonrasında 34.haftama kadar coraspirin kullandım