Zeynep3576 Lütfen yardım edin. Ben hayalet çizgiyi ışığa tutunca görüyorum sizce görmek istediğim için mi görüyorum😩😩 fotoğraf nasıl atılır bilmiyorum 1. ](https://)
Zeynep3576 Zeynep3576 eklemek istedim adetim düzensiz ama yumurta çatlatma iğnesi kullandığım için doktor adet olacağımı söyledi yani tam sayarsak 8 nisanda olmam gerekiyor ama dayanamadım yaptım testi 🐣
alazzeyneperva Zeynep3576 google arama butonuna img yükle yap oraya zaten açılır ekranda resmi galeriden yukleyin ve resmî kopyalayın sonra buraya gelip yapiştirin
Bfduam Zeynep3576 evet var ama iğne etkisi mi onu anlamak için bir kaç gün sonra tekrar denersin, inş miniktir o:)
alazzeyneperva Zeynep3576 sizden de bende baktım rsimde cok silik ama var gibi duruyo ama iğne diyosunuz etkisi olabilir bekleyip tekrar yaptırın daha iyi olur ondan sonrası sizin için psikolojik anlamda daha sağlıklı olur hayırlısı olsun insallah
Periwashere Zeynep3576 yok görünüyor bana kalirsa.. ben de ışığa tutunca gozukuyordu eskiden baktiklarimda hepsi de negatif cikmisti. Hayirlisi olsun
Zeynep3576 Royem62 tabikide yaparım 2 gün bekleyebilirmiyim bilmiyorum çok teşekkür ederim gördün dimi o hayalet çzigiyi ben uydurmuyorum😂😂
Royem62 Zeynep3576 yok kuzum 2 3 resimde belli ediyor 😃🤲🤲inşallah vardır darısı bana ve tüm bekleyenlere inşallah ❤️❤️❤️
Irmak13 Zeynep3576 bu mutlugu bu sevinci boşa cikartma Allahım burda ben etkilendim icim parcalandı ne kadar icten gelen bir mutluluk gözlerim yasardı yeminlen 🤲🤲🤲🤲🤲
Zeynep3576 Royem62 ya ağlıcam ama gerçekten çok teşekkür ederim Allahım bu mübarek günün tutulan oruçların tüm yapılan ibadetlerin yüzü suyu hürmetine yüzümüzü güldürsün inşallah 🤲🤲😘😘🐣🐣🐣🐣
Zeynep3576 Irmak13 Irmak13 amiin amiiin inşallah hepimiz mutlu oluruz aynı sevinci hepimiz yaşayalım nolur Allahım 🤲🤲🤲🤲
Irmak13 Zeynep3576 sonra haber edin lütfen hamileyseniz. Merak ettim dua edecem burdan isallah vardır diye
Zeynep3576 Irmak13 yaptıkca söylerim sizede Allah razı olsun inşallah yüzümüz gülsün her zaman dualarımdasınız tüm bebiş isteyenler 🤲❤️❤️❤️
minipanda Zeynep3576 iki gün sonra tekrar test yapın çizgi koyulaşırsa gebelik vardır ama çizgi silinirse işte o ignenin etkisindendir demek ,inşallah o çizgi hamileliktendir