Nurane884 Kizlar merhaba hepinize saglikla bebeginize kavusmanizi arzu ediyorum internetden bi sey okudum sag gogus buyukse erkek sol buyukse kiz olurmus buna inan ya aranizda deneyen oldumu ne kadar dogru?
LawyerEce Nurane884 İnsanların bâtıl inanç ve hurafeleri 🤷🏻♀️ Bebeğin cinsiyetinin bununla alakalı olduğunu sanmıyorum.
Nurane884 LawyerEce LawyerEce sadece merak etdigimnen okudum boyle yazilmisdi internetde deneyen varmi dogru cikan olmusmu diye sordum bende sol buyuk sag kucuk o yuzden takinti yaptim)
LawyerEce Nurane884 Yani tabii denk gelebilir ama pek cinsiyetin bunlarlan alakalı olduğunu sanmıyorum anlamında dedim.
Nurane884 LawyerEce LawyerEce ne bileyim kiz istoyorum ben babasi erkek cok merak ediyorum ne olucak diye
LawyerEce Nurane884 Cinsiyetin önemi yok sağlıkla kucağınıza alsanız yeterli ama insan merak ediyor yine de.
Nurane884 LawyerEce evet saglikli olsun amma siz soylediginiz gibi bir az oyle oluyor siz kac haftalik hamilesiniz?
LawyerEce Nurane884 Teşekkür ederiiiz. Sende güzel gönlerini gör İnşallah, Hayırlısıyla kucağınıza alın. 🥰🤍
Nurane884 _Elifffffff_ sende sagmi buyukdu solmu nasil oldu anlatsana) bende sol buyuk ) inanmak istemiyorum amma kafama takilib duruyor