Ugurhilal Merhaba hanımlar 24 haftalık kızıma hamileyim ilk gebeliğim ve çok şükür rahat geçiriyorum iki üç gündür gittikçe attan bi kirpik dökülmesi yaşıyorum gebelikten midir yaşayan var mı acaba
LawyerEce Ugurhilal Kız bebek bekleyen arkadaşlarımda çok gördüm kaşlarında ve kirpiklerinde seyrelme oluyordu ama sonradan badem yağı ile bakım yapıp eski hâline dönüyordu yavaş yavaş.
mucizemmmmmmmm Ugurhilal benimde çok kirpigim kaşım döküldü canım ama bebeğim erkek bnce alakası yok cinsiyetle
meraklianne1 Ugurhilal cinsiyetle alakalı değil bence hormonal olabilir benim kaşım kirpiğim değilde bacaklarım çok seyreldi yani tüylerimin çıkma süresi uzadı 😐😐 göbeğim de aşırı tüylendiiiii 😫😫 bide göğüs uçlarım kapkara oldu resmen 🙄🙄 ama doğurunca geçecek diye inandırıyorum kendimi
Ugurhilal mucizemmmmmmmm doğrudur olsun gebelikten olsun yeter ki ben başka başka şeyler düşündüm doktora gitmeme de daha var bide doktorumu da böyle herşeye rahatsız etmek istemiyorum 😄
Ugurhilal meraklianne1 inşallah geçer kuzum bende hiç takılmıyorum kiloya bu kıllanma meselesi hele ki 😄 sağlıklı olamadım da hepsi düzelecek sadece biraz korktum aklıma başka şeyler geldi