Nurhanemirhan Merhaba premature doğum yaptım 27 haftalık 43 gün oldu bebeğim yoğun bakımda herşeyi deniyorum çok azıcık sütüm geliyor bolca su içiyorum gelmiyor bebeğim olmadığı için kesiliyor sanırım 😔
mucizemmmmmmmm Nurhanemirhan canım neden erken doğum yaptın acaba benimde erken doğum riskm var rahim ağzı kısalığı nedeniyle
Minnosunannesiii Nurhanemirhan bulgur pilavı ye canım süt yapar derler rabbim Bi an önce kavuştursun inşaallah sizi
mucizemmmmmmmm Nurhanemirhan eczaneden bestlak damla varmış icrnlerin hep sütü bolca gelmiş dene istersen
Uerdem Nurhanemirhan bir yerde ne kadar sagarsan o kadar çoğalır diye okumuştum doğruluğunu bilmiyorum çok geçmiş olsun
Kestanesekeri mucizemmmmmmmm görümce öyleydi bol bol dinlendi şu an ayını tamamlıyor dinlenin bol bol
Asyaayaz1 Mamipower emziren anne sütü diye eczanede kutu cola şeklinde satılıyor teyzemde çok işe yaramış inşallah sizdede yarar🌸
Yf12 Nurhanemirhan cnm öncelikle geçmiş olsun hayırlısıyla kucagına alırsın inşlh bebegini cnm mulipa süt çayı var kupa bardağında sıcak suyla yap şekerli olsun iç çok iyi geliyor bende aynı durumu yaşamıştım seninle hemşire bana önerdi çok iyi geldi bide sagacan sürekli sütünü tatlıda tüket cnm faydası var
Yf12 Nurhanemirhan dene cnm inşlh faydasını görürsün cnm migros garfur simge ve eczaneye bak bulursun
Minikturtageliyor Nurhanemirhan yeşil mercimek çok arttırıyor birde bebek emmediği için süt kanalların tam açılmıyor. Sağma ve bebeğin emmesi arasında fark var. Ablamında açılmamıştı ve yeğenim (6-7 yaşlarında )emmişti açılmıştı eşine veya kardeşin yeğenin varsa çektir bence
Demir06 Nurhanemirhan öncelikle geçmiş olsun,sağ salim kavuşursunuz inşallah,sağma işini nasıl yapıyorsunuz,elektirkli süt sağma makinesi kullanın masaj özelliği iyi geliyormuş.
Nurhanemirhan Demir06 elektrik li var lansinoh un ama onda hiç gelmiyo r manuel pompası da var aynı markanın artık inada gelmiyor elimle sağıyorum öyle birazda olsa geliyor
kkuubbrraa Nurhanemirhan benimde bebeğim yoğun bakımda kaldı bu süreçte ben malt içecek yada malta’na içtim hep saat başı sağdım öyle 3 saatte bir yatamadı bana bol bol süt ve üzüm kompostosu içtim tabi su ama en çok maltana işe yaradı