Beeet MerveBier neden imkansiz olsun kendi vucudu yag yakmis bebege gecmis benim en yakin arkadasim sifir kilo alip dogurdu hayir yani niye yalan soylesinler kime neyi ispatlicaklar bos bos yorum yapiosunuz
1Zeynep1 Beeet aynen öyle ben de 22.haftamda1.6 kilo aldım sadece ve bebeğimde haftasından ileride kilo olarak kendisi kilo aldı diye başkalarından da aynı şeyi beklemek yalanla itham etmek çok ayıp bünye bu herkeste farklı calisir
Nurrrsemaaa Melek9 hamile kalmadan önce 53 kiloydum 19 haftalığım hala kilo almadım kötü bir şey mi acaba bilemiyorum
brcakyll Melek9 bu benim ikinci gebeligim oğlumda 25 kilo almıştım 40haftalik doğdu. Şimdi 37 haftalığım kızıma şuan 8 kilo aldım. Sanırsam sürekli ayaktayim oğlumla vakit geçiriyoruz ondan alamadım heralde. İkisinde de 60 kiloyla hamile kaldım.
Nurcagli 21 haftalik hamilryim 64 ile hamile kaldim hala 64 un ama ilk aylarda 3 kilo verdim geri aldim
Miranmiray Melek9 59 kilo ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum 15 kilo aldım ve 34 hafta 2 günlük hamileyim
Meltemguvenir Melek9 37+2 haftalık hamileyim 72 kilo ile hamile kaldım şuan 82 kiloyum 10 kilo aldım 🙄🙄
Zeyneptoprak Melek9 oğlumda 47ydim 77 ile doğuma girdim kızımda 54.5 la hamile kaldım 28 +1 im 63,5 oldum şu an 😅
Semadurmus Melek9 suan 3.50 aylik oldugu icin 50de kaldim suab 55 kiloyuum bizdaha evde kalirsak hep beraber 100 kilo olucaz😶😶😑😑
ysmkml Ben uzun zamandır tartılmamıştım ama kilo aldığımı hissediyordum dün tartıldım 57 kiloyum 6. haftaya başladım bugün. Ben de yorumlarda şaşırdım 1 2 kilo alanları okuyunca ben bu son kiloları 4 haftalıkken almışımdır 🙈
mmmltmmm Buket38 Masallina bende 60 kilo ile hamile kaldım suan 29+2 deyim 68 kiloyum benimkiler ikiz yalnız🙈