SevincAtk CansuCaTurkmen 😂😂😂hahah aslında en güzeli 🙈öyle insanları olabildigince uzakta tutucaksın🙈.
Kayaabusra Kızlar ben 62 kilo ile hamıle kaldım şuan 19+6 yım ve kilom 70 8 kilo aldım 16. Haftadan sonra aldım tüm kilolarımı bulantım kusmam hiç olmadı hamılelık oncesı sıgara ıcıyordum sıgarayı bıraktım hamıle oldugumu ogrenınce belkıde bu yuzden sureklı yedım ve kılo aldım doktorum çok kılo aldıgımj soledı :((
EsraDilbaz ToprakDeniz Aa Allah’ın izniyle inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah. Size şeyi sorayım son adet tarihine göre mi hesaplıyorsunuz yoksa ultrason a göre mi ben ikisini de takip ediyorum uygulamalardan doktorum ortası dedi ama kafam karışık 🤔
Tugram Crktnmltm bence bu imkansız çünkü bebegin suyu kendi ağırlığı göğüslerin büyüyüp süt dolması vs vs en az 7-8 kilo oynatır tartida
Secil3455 Handeckm aynı zamanda doğuruyoruz galiba 😉 31 Mayıs tahmini Doğum günü 🙏🏻 Sizinki ne zaman?
Haleunsblr ebruaren bende bir türlü bu durumu anlayamıyorum ben 26. Hafta 7 kilo aldım hiç kilo almamak aklım almıyor mantıklı değil ya da bir iki kilo alıp doğurmak 🙈
Secil3455 Melek9 13haftalık oldu 2kilo aldım,çok dikkat ediyorum sonra dikkat etsen bile fazla fazla alıyorsun diyorlar diye. Ama helal olsun herkes zayıflamış 😂 doğumda bi 5-7 kilo gitse direk fit olarak çıkacaklar hastaneden 👏🏻👏🏻
Handeckm Bizimkide 5 haziran gözüküyor. Ama erken olabilirmiş muhtemelen aynı haftada doğacaklar bebişler🙈 bu arada cinsiyetini öğrenebildiniz mi bu haftada
Mell10 Sinyoritaaa ilk 3 ay sıkıntı yok bende verdim 4. Ayın içinde iştahın açılıyor ve kilo almaya başlıyorsun endişelenme o süreçte zaten bebek kanından besleniyor ekstra kilo almasan da sorun olmuyor senin halsiz düşmen dışında :)
Emine122 Hediyecelik canim bende 64le hamile kaldim 83 ile sezaryan oldum 39.haftamda oldu 2 ay oldu dogum yapali 69 kiloya düştüm iki haftada 2 kilo verdigimde oldu 3 gunde 1 kiloda veriliyor kilolar alamayanlar hamilelignde emzirrken aliyor arkadasm 3 4 kilo alarak dogum yapti suam emziyor 4 aylik bebegi cok fazla kilo aldi