Tubada Kilo almayanların birçoğu zaten kilolu hamile kalanlar o yüzden 1 2 diye gidiyor kiloları. Ben kilolu hamile kalanlardanım. Boy 170 kilo 72. İlk 3 ay tatlıdan midem bulanıyordu asla tatlı yiyemeden 68 e düştüm. Şuan 24. Hafta içerisindeyim ve kilom 76 . Doktor kısa zamanda çok kilo aldığımı ve dikkat etmem gerektiğini söyledi ama hareketsiz yaşam ve beraberinde inanılmaz iştah açıklığı ile pek mümkün değil . Doktor çok kilo aldın demese benim için sıkıntı yoktu aslında.
MelekMervertlek ebruaren size katılıyorum 😄😅nasıl beceriyolar ben şiştikçe şişiyorum yalnız değilsiniz
Zarin Melek9 25 hafta.19 kq aldim🤦🏻♀️ Doktor diyorki cok su icdiyimden. Ama yemek cok az tuketiyorum
Azrazerin Fatimaylmz 2-3 kilolar arasında sonunda kendim gşbi birini buldum🤣 merhaab kader arkadaşım bende 76 ile başladım 19 haftalık olduk 84 oldum bile🙈yine doktordan zılgıtı yiycem
ilknremrh Derin_melis yok daha almazsın bence çünkü benm kilo alimim yavaşladı son aylarda şuan 35+5 66 kiloyum
minik-mucizem 51 ile hamile kaldıım 33 haftalığız 64 kiloyum 🙈 sadece karın bölgeme aldım kocamaannn bi göbeğimm var vee çok mutluyum doğurunca göbeğimi özleyenlerden olucaamm sanırsamm 😋😍😄
Lalin06 Ben 32 haftalık gebeyim 59 kilo hamile kaldım şu an 70 kılıyım dahada alıyorum kilosu aynı olan bir iki kilo alana çok şaşırıyorum alıyoruz yani
Devrimgunes Melek9 51 kilo ile hamile kaldım suan 37 haftalık hamileyim bir hafta sonra Doğum yapacağım sezeryanla suan 58.700 oldum
Kelebek6060 Melek9 60 la hamile kaldım 38+3 oldum 70 kiloyum 😍 hayırlısı ile doğsun kuzucuklar kilo verilir bi şekilde
Songulzeynep Melek9 hamile kalırken 52 idim suan 64 kiloyum ve 31 haftalık hamileyim bu zayiflayanlari yada hiç kilo almayanlara aklım ermiyor açıkçası😁😁
FatmaGE Zemuda gulgulsen Bende sizin gibi düşünüyorum hatta benim durumum daha vahim🙈 benim bulantım olmadığı için 63le hamile kaldım şuan 66.5 kilodayım korkuyorum çok almaktan