Mmerwe Melek9 54 ile hamile kaldım 10. Haftama girdim yine 54 aynıyım inşallah almam cok fazla ilerde 🙏🏻🤔
Senveben 50kg ile hamile kaldım şuan 28 haftalığım 61 kiloyum çok hızlı alıyorum galiba sizce iyi mi 😭😭
Englishteacher 52yle hamile kaldım şuan 23+4teyim 57 58 kiloyum fazla yediğim de yok ama nasıl oluyor anlamıyorum ya😓
Mervece30 30. Haftamdayım 60 la başladım 72 kilo oldum 5. Aya kadar kilo almamıştım iştahım birden açıldı hiç doymuyorum devamlı yemek istiyorum Sırtım çok genişledi bunalıma girdim koca bir kütle gibi geziyorum sankiii
Kubraygt ebruaren bana da almadın diyolar ama malesef 13 kilo aldm daha 32 haftalığım daha ne kadar alacam acaba 😅 çok kilo alanlar yazarmııı yazmıyolar tabi ne zaman böyle post görsem hem 1-2 kilo alanlar yazıyo 😂😂
Kubraygt MerveBier canım önceleri aşerirken vermiştir sonra almıştr yoksa mümkünmü ben 32 haftalığım şuan geçen hafta 31 ken gittim 12 kilo almştm doktor bunun yarısı bebeğin dedi bebek 2 kiloysa en az 6 kilo bebek kaynaklı oluyomş zaten
Bkttt Melek9 bir kızım var ona 74 le hamile kaldım Doğum yaptım 79 a düştüm şimdi ikinci kızıma hamileyim 79 la hamile kaldım 22 haftalık hamileyim 1 kilo aldım 80 im şimdi
BuseUsta Melek9 hamile kalirken 77 simdi 24 haftaligiz 85 kiloyum. 🤔normal mi yoksa cok mu. Boyum 175 herkes normal diyor cevremde ama ben kendimi cok iri yari görmeye basladim 😥
BuseUsta Crktnmltm nasil o kadar az almayi becerdiniz masaAllah 🤗 ben boğazımı pek tutamiyorum ne kadar hareketli olsam da 77 kiloyken kaldim suan 85 kiloyum 24 haftaligiz 🙏