Elvinimm Diclenur_63 evet memnunun isini hakkiyla yapiyor ama sert goruntusu var ama dogumumda hep besmele ile basladi her seye cok hosuma gitmisti
Diclenur_63 Alinamoms ben kendi gittigim doktordan çok memnunum aybike karslıdan ama hakan demirelide çok meth ediyorlar
Nurdanizgi ikizannesi24 merhaba bende Temel beye gidiyorum bazen herseyi kendim sorup öğrenmeye çalıştığım için acaba başka birine mı gitsem diye düşünüyorum
ikizannesi24 Nurdanizgi evet bugün kontrolüm vardı benimde dikkatimi çekti sormadan bir şey anlatmıyor şuan bende bi düşünmeye başladım
Meleklerimmm3 Nurdanizgi @ikizannesi24 bende temel beyle başadım ancak dediğiniz gibi siz sormadan bişey anlatmıyor memnun kalmadım aynı hastanede Gülçin aydara gectim herşeyi anlatıyor ultrasonda güzel güzel herşeyini gösteriyor bebeğim ben sormadan her konuda bilgisini aktardı ne zman istersem mesaj atıyorum dönüş yapıyor sağolsun tavsiye edebileceğim bir doktor kendisi
Nurdanizgi ikizannesi24 bazen bu rahat tavrı iyi ama bizim gibi yeni anne adaylarına tedirginlik veriyor çevremden de çok iyi doktor diyorlar kaldım öyle arada
prensesimbenim_ Diclenur_63 izmit umuttepede oturuyorum alikahya hastanesinde mehmet bekir tugrul beye gidiyorum cok aşırı memnunum 22 haftalık olcaz gittikce agırlasıyorum hafıf yorgunluk mıde yanması bulantı felan arada bir oluyor ❤️🙈
Kosemen54 Diclenur_63 normal doğum diye girdim alttan muayne yapicaklardo yaptıramadım kendimi cok kastım canım çok yandı cocuk kanala sıkışır diye korktum kendimi kastigim için sezeryan istedim betül hanımda anlayışla karşıladı zaten çok güler yüzlü