kubraannecikk1 Merhaba kızlarrrr bizim kızımla tam 100 günümüz kaldı yani 3 ay 10 gün şimdiye kadar ki zAman sanki su gibi geçmiş ve çok şükür öyle aşırı rahatsızlıklarım yok günlerce uykusuz veya ağrılı zamanlarımda yok çok şükür sadece biraz göbeğin çıktığını ve ağırlaştığımı hissediyorum. İkili sayılara düştük acaba daha çabuk geçer mi diye düşünüyorum 😁 tek korkum sıcaklar hemen temmuz ayını geride bırakmak istiyorum.
minikbaby06 kubraannecikk1 merhaba son ay aşırı hızlı geçiyor hazırlıklar kontroller falan derken ne olduğunu anlamıyorsunuz bile ☺️ Bizimde 6 günümüz kaldı hayırlısıyla 🙏
Yasgul45 kubraannecikk1 son ay nasıl geçiyo anlamıyosun bile canım ben daha geçen 100 düm şimdi 10 gün kaldı çiftler çabuk bitiyo
kubraannecikk1 minikbaby06 pek bir hazırlığım yok malum pandemi den dolayı fazla çıkamadım yasaktan sonra başlayacağız.🙈 hazırlıkla uğraşırken çabuk geçer umarım 😍
minikbaby06 kubraannecikk1 bende pandemiden dolayı çıkmadım herşeyi internetten aldım ama geliyor yıkıyor ütülüyorsunuz onları yerleştiriyorsunuz öyle geçiyor zaman ☺️
tugbacim Kızlar bizim de 60 günümüz kaldı, 31 haftalığız. Bu 30lu haftalara gelince bana bir paniklik geldi ki sormayın 😄 Allah muhafaza erken doğarsa, hazırlıklarım yetişecek mi, bebeğe iyi bakabilecek miyiz.. kafamda bir sürü soru 😄😄