Papatya23 Merhabalar sizlere bir sorum olucaktı en son doktora 22 nisan da gittim ikili tarama için gel denildi sadece onada daha var uzun yola gidicem doktora tekrardan gitmem gerekir mi acaba?
Kizannesii07000 Papatya23 ucakla mı olacak yolculuğunuz ben 31. Haftamda ucak yolculugu yaptım önce doktorum muayene etti sorun görmedi ve uçuş raporu verdi bide 34. Haftamd yapicam tekrar bulunduğum şehirde doktora görünmem gerekiyor
elisam1206 Papatya23 ben 6. Haftamda İzmir’den Mardin’e gittim ve 1 hafta kalıp tekrar döndüm çok şükür bir problem olmadı ama siz yinede doktorunuza danışın
Kizannesii07000 Papatya23 doktorunuza danışın lütfen mesaj falan atin en azından sizinde içiniz rahat olur 🥰
ilahiliaa26- Papatya23 ben 4 haftalıklen otobüsle 8 haftalıkken araba ile yolculuk yaptım doktorum düşük tehliken yok 1.5 saatte bir kan dolaşımını sağlamak için mola verip 10 dakika yürü sorun olmaz dedi olmadı da bu Cuma yine yola çıkacağım 18 haftalık olucam o zaman yine kısa molalar verip hareket edip devam edicez bence sorun olmaz ama altını çiziyorum düşük tehlikeniz yok ise geçerli bu
suleirez Papatya23 merhaba bende yasaklardan önce 12 saatlik otobüs yolculuğu yaptım. 9. haftadayım. Kendi aracınız ile rahat rahat gelebilirsiniz diye düşünüyorum , ben otobüsle geldiğim için şişlik ve uykusuzluk sebebi ile yorgunluk yaşadım sadece. O da hemen geçti. :)
Papatya23 Kizannesii07000 doktoruma yasaklardan dolayı ulaşamıyorum bilgileriniz için teşekkür ederim🙏
Papatya23 ilahiliaa26- teşekkür ederim bilgileriniz için en son doktora gittiğimde böyle birşey söylenmedi ama en iyisi yine bir doktora danışmak 🥰
sinembst Bende 24. Haftamda 8 saatlik araba yolculuğu yaptım, yine 17. Haftamda da uzun yola gittim tavsiyem arka koltuğa yatak yapmanız önde gitmenin sıkıntısı çok fazla oluyor ayaklarınızı uzatma şansınız varsa çok rahat gidersiniz