Zagrozunannesi Kasıklarım agrıyo hanımlar yani böyle agrı gırıyo tekrar gecıyo dakıka tutmuyorum su an da iki üç saattir başladı ara ara gelip gidiyor su an evde yuruyorum merdıven ınıp çıktım sıcak bi duş alıcam bırazdan 😂sizce bebeşim geleceğinin işaretini mi veriyo🤩🤩🤩
ggzmkrcc Zagrozunannesi ah ah benim de kasıklarıma ağrı giriyor uzun da sürüyo bekliyorum belime vuracak mı sıklaşıp artacak mı diye ama bi bakıyorum geçiyor ☹️
Aygl1996 Zagrozunannesi bebek bi yerde toplandığı an kasıkta sancın oluyosa doğum başlıyor olabilirmiş nette okudum🤗🤗🤗
Beser93 Zagrozunannesi cnm 39+2 yim bende kasik agrisindan hastaneye gittim adet agrisi gibiydi.2 defa 2 gun arayla.doguma hazirlik agrilari dediler gonderdiler.sanci yok acilma yoktu 😐 inanki bir an once dogsun istiyorum bende
Zagrozunannesi Ozlem16 kac haftalıksın Canım sen nasıl agrıların var kaşıklarından mı vuruyo benım kasıklarımdan vuruyo ınsallah gerçek Doğum sancısıdır
Ozlem16 Zagrozunannesi 3 saatir bebegin hareketleri cok sert sanki midemi karnimi delecek şuandada karnimin alti kismi ve kasiklarm sitdetli adet agrisi gibi agri icinde acaba gitsemmi doktora
Zagrozunannesi Aygl1996 evet aynen oyle oluyo toplanıyo kasıklarım agrıyo ben dakıka tutayım en iyisi🤷♀️
Ozlem16 Ben 36+4 kızlar cuma gitmistm hic dogum olur falan dememisti doktorum şuan agrim var bebek cok sert hareket icinde 4 saattir
Elvanozerr16 Benim de bu aralar sürekli öyle adet olacakmis gibi sancı giriyor sürekli geçen gün sabaha kadar uyuyamadim 7de hastanedeydim ne açılma ne de sancı vardı doktor yalancı doğum sancıları dedi normal sanirim bakalım bizde bekliyoruz 38+4 olduk🤦♀️💗
Ozlem16 @Zagrozunannesi Zagrozunannesi gittim muayene etti alttan hemde ikikere😑 artk bu agrilar normal dedi acilmam yokmus simdilik nst bagladilar agri cikmadi orda gunum gelene kdr artk katlanacgz ama şu parmak atmalari cok fena
Zagrozunannesi Ozlem16 ben sırf o yüzden fazla hastaneye gıtmek ıstemıyorum sancımı beklıyorum ha bire gelen giden bakıyo 😂😂 ınsallah zamanında dogurursun canım ben 39 oldum tık Yok 2 haftadır da beklıyorum her gün diyorum ınsallah bu gun doğar dıye