Aygl1996 Kızlar 38+6 olduk artık. Gündüz nişan geldi. 12 den beri bebeğim çok sert hareket ediyor yani ufak tefek sancılarda var. Belimde ağrıyor. KArnım da sert baya. Sizce önemli mi bunlar. Sayılı günler kalınca insan herşeyden korkuyo k.bakmayın
minikyuregim Aygl1996 benimde 38+6 geçen gün 30 dakikada bir sancı saydım. ama ertesi gun hiçbisey yokmus gibi hayatıma devam ettim. nişan geldiyse mutlaka bir hastaneye git. baksinlar acilma var mi diye. eger acilma varsa sancın artana kadar evde dur ya da dilersen suni sanciyla dogum yaparsin. ama agri sanci yoksa nasi olur bilmiyorum cnm
Zhrnc Aygl1996 bence bekleme en azından acılden gir bi kontrol etsinler Açılman yoksa yada azsa gelir evinde sancını cekersin Ama riske atma bence bi görünmekte fayda var
Aygl1996 Zhrnc galiba doğru söylüyosunuz çünkü ben adet olurken bacaklarım dahi çok acırdı. Şu anda da synısı var
HulyaDemir 24 saat icinde sancilariniz baslamazsa muhakkak gidin hastaneye cunku intihap kapma riskiniz ve daha baska sorunlar olabilir bu durumda gozetim Altinda bulunmanizda fayda var. Rabbim bir nefeste kurtarsin insaAllah
Zagrozunannesi Benim de bayramın bırıncı günü insanım geldi gittim hastaneye 1 haftaya dogurursun dedi hala doğramadım açılmam yoktu sancım da yoktu sancın gelene kadar bekle bence canım bol bol yürü merdıven ın çık sıcak suda duş al benim su an az az agrım gelıyo ama Bakalım
Aygl1996 Zagrozunannesi ya üç saattir kısa kısa süren sancılar var. Yalancı mı gerçek mi anlamıyorum ki. Bilmemek çok zor😔😔😔
Zagrozunannesi Aygl1996 aynen bende de oyle oluyo bende başlık açtım sımdı ınsallah gerçek Doğum sancısıdır da bi avazda kurtuluruz 😍