Elifmstf 32de gitmiştim 2030gr 44cm di. bugün 34+4 olduk kontrole gidicem bakalım ne kadar olmuş merak ediyorum oglusumu 😇💙🥰
fatmacos Hulyaabaka 18 haftalık Dı o ölçümde 18 haftalık ideal kilo 195 gr 14 cm yazıyo nette benim ki 18 cm 250 gr dı sağlıklı olsun da kilosu az yada çok hiç takmadım ☺️ çok şükür sağlığımız yerinde
Havvabaht fatmacos normal canım internette yazanlara bakma sen 18 haftamız bitti bizimde 252 gr 21 cm di normal seninkide
-MinikMucizem- Mervehalit 16. Haftada gitmiştim 180 gr olmuştu oğlum 💙 17+1 olduk bugün bakalım bu hafta kaç gr olmuş 2 gün sonra öğrenicem 🤗🤗🤗
Ilkim_34 Mervehalit 28+1 1250 gramdi kızım şimdi 29+5 olduk bayramdan sonra gidicez kontrole bakalim kac gram olacak yavrum 🥰
mothers_baby2021 Mervehalit bugün gittim :) 28+6 günlük olduk 38 cm boyu, 1,420 gr kilosu minnoşumun:) kilo olarak 4 gün önden gidiyor dedi
Mervehalit Gururunannesi bi arkadaşımında öyleydi 2 hafta sonra düzene girdi. İnşallah sennde öyle olur . Kontrollerini ihmal etme . Ondan doktor şekerden şüphelendi ama şükür çıkmadı bsy
Gururunannesi Mervehalit bnm de şekerim yokmuş yükleme yaptık. Allah razı olsun. Teşekkürler ilginizden
Semiraa Bebeğim 20 +3 haftalık iken 300 gramdı şuan 21 haftalik daha gitmedim hastaneye, yarin ultrason taraması var Bakalim ne olucak.
fatmacos Havvabaht hayır arkadaş az sanki demiş de ondan 😅😅 yani daha küçük bide hem son haftalarda daha çok kilo alıyo bebek ki zayıf olsada sorun değil sağlıklı olduktan sonra anne ve babasına çektiyse kilolu olması beklenmez zaten 😅😅
gullcannn Mervehalit 32+0 da 2,261 gr 44 cm di oğlum. 2 hafta kadar önden gidiyor. Şuan 32+4 haftalığız bir sonraki kontrolüm 34+5 ’te bakalım ozamana ne kadar kilo almış olacak💙👶