Minikturtageliyor Mervehalit 24 haftalıkken gitmiştim 830 gramdı şimdi 26+3 olduk daha kontrole gitmedim🤩
Slmann Busra2212 benimde 36+2 de 3400 grdı. Gebelik şekeriniz var mı acaba? Doktor bana ilk onu sordu. Çıkmadı ama tombiş olunca bi tereddüt ettim 🙈
civciv1520 30 hafta da 1700 Gr 🧿🤗 şuan 33 haftalik olduk yarın gidicem nasipse bakalım ne kadar olmuş
Busra2212 Slmann hayır gebelik şekerim çıkmamıştı😊 doktorda dedi tombiş bi bebek olucak bakalım yarın tekrar gidicez kontrole🌸
Melikeelanur Mervehalit 19da gittiğimde 21cm 291 Gr dik . Şimdi 23 hafta olduk 3 güne gidicem bakalım bende merak ediyorum covid geçirdim gelişimi gerilemesi den korkuyorum inşallah öyle bişi olmaz
fatmacos Melikeelanur etkilenmiyor bebek bende 16 haftalıkken geçirdim 18 d e kontrol e gittim şükür gelişiminde hiç bişi yoktu içinizi ferah tutun
Slmann Busra2212 bende salı gidicem inşallah herşey yolundadır 😇 sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza 🤲🏻
fatmacos hiraselesra 17 haftada 25 cm emin misin canım normal da 21 hafta boyu ve kilosu önden gitme gibi Bi durum söz konusu mu yada usg fotoğraf ı var mı o haftaya dair elinde