dygumrt Merhabalar kocaeli özelde doğum yapan var mı? ()Konak hastanesi düşünüyoruz özellikle) fiyat doktor vs
aannepandaa dygumrt ben akademide yaptım 25gün önce. Ama doktorum özel muayenesi var. Lütfiye ünlü. Yani hastaneyi ben akademi olarak seçtim. Ve gayet memenunum. Lütfiye hanım ve doğum koçum damla harika insanlar. Çok yardım ettiler.
Minikkalbim1 dygumrt yan komsum yaptı gecen hafta konakda firdevs hanıma gidiyordu 4000 ile4500 arası die biliyorm
Rceyda dygumrt konak a gidiyorum gülçin aydar a normal 4100 epidural normal 4400 sezaryende sanırım 4400. Ek olarak covid testi parası var bir de sezeryan olacaksa anestezi testi parası onlarda yaklaşık 389 falan tutuyor.
Rceyda dygumrt yalnız emin değilim ama erkan bey var orda onun doğum ücreti daha fazla diye biliyorum belki diğer doktorlarınki de değişiyordur. Aşağı yukarı bu ama. Muayene ücreti de 165 tl.
Ege___Han Bende bekliyim burda bende konakta yapıcam dogumu geçen sene abimin eşi 3bin 500 e yapmıştı bu sene ne kadar hiç bilmiyorum
Ege___Han dygumrt Hmm baya da olmuş gerçi ben muayene ücreti 250 veriyorum o zaman daha mı çok olur ki doğum ücreti