Dilekcnkn Diloss2210 doktor 23 haftanda yapılıcak dedi ama belki eşimin memleketine gitme durum olur o yüzden 1 hafta öne çekebilirim ☺️
-MinikMucizem- Diloss2210 benim gittigim doktorda hep renkli ultrasonla bakılıyor ama 21. Haftada detaylı ultrason yaptircam bende 🤗🤗🤗
Mom54544 Diloss2210 Renkli derken 12 den beri renkli foto da veriyo doktorum ayrıntılıya gideceğim önümüzdeki zamanlarda 17 bucuk olduk Miniş yüzde 80 kızımla 😂
Dilekcnkn Diloss2210 Benim gittiğim hastahane zaten genel olarak pahalı en son bildiğim 600-700 civarı birşeydi ama tam net hatırlamıyorum ☺️☺️ Senin iyiymiş valla
Dilekcnkn Diloss2210 zaten 13 haftada da 15 haftada da renkli baktık ama perinatoloji uzmanları daha detaylı baktığı için gitmek istiyorum
-MinikMucizem- Diloss2210 evet çok güzel izlemesi allahim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🙏🙏 ankarada perinatologa gidicem detaylı için daha önce 2 kaybım oldu riske atmak istemiyorum
Mom54544 Diloss2210 E öyle yüzde 80 dediği için kız yüzde 80 lik diye sesleniyorum 😂😂 bakalım Çarşamba gideceğim doktor ne diyecek acaba merak içindeyim