Hayırlı akşamlar 🥰 içimden geldi yazmak istedim evlenmeden öncede evlendikten sonrada hep istediğimizdi eşimle hemen bir bebeğimiz olsun fakat ne yaptıysak asla sonuç alamamıştık 1 sene bekledik tedavi için erken dedikleri için ama ne bekleyiş her ay düzenli adet görüyordum 1 gün bile geçmiyordu bazen ağlıyodum hep dualar ettim dua istedim hamile olanlardan doğuma girenlerden elbet benimde olur dedim gün geldi çattı tedavi aşamasına ilk hap ile başladık yumurta çatlatn 2 ay kullandık sonuç yok çatlatma iğnesine geçtik 4 defa denen sonuç alamadık bütün testlerim temiz çıktı fakat eşimde sorun vardı sperm var fakat hepsi ölü varikosel de vardı oda tedavi oldu ama sonuç alamadık doktor bi umut ameliyat olurss belki dedi ama pekte olanak göstermedi umutlu değildi çünkü ölü spermle döllenme nasıl gerçekleşecekti çok yıprandık tedavi süresince psikolojim bozulunca ağır bir depresyon geçirdim hocaya gittim değişik şeyler görmeye başlamıştım daha sonra pandemi oldu ve ara verdik ara verdik derken kestim umudumu olmasın dddim demekki Allah bize çocuk yazmamış ilerde evlat ediniriz diyerek kapatmıştık konuyu bir dahada açmamak üzere 3 ay sonra ilk defa adet günüm 1 gün geçti olurum dedim bekledim o sıra büyük bir temizlik içindeydm ztn oruçluydumda yazlığa gittik dağ bayır gezdim dolaştım eve girmedim ne ağır şeyler kaldırdım bu arada hala adet olmamıştım ablama söyledim Zorla test yaptırdı ve sonuç çift çizgi o telefonun bi ucunda bende bi ucunda başladık ağlamaya hala inanmadım yoktur dedm bekledim 10 gün daha sonra doktora gittim kan testi verdim ve yüksek çıktı ultrasona girdim 7 haftalık hamileymişim inanamadım kalp atışları oluşmuştu ama kanama alanı vardı iğneler ilaçlar kullandım düşük tehlikem 26 haftaya kdr sürdü sonrasında covit geçirdim ağır geçirdim bebeğime birşey olur korkusu beni yedi bitirdi kum döktüm taş düşürdüm neler geldi geçti başımdan hep şükrettim çok ağır bir hamilelik geçirdim 10 15 kilo aldılar normalde hamile olan arkadaşlarm ben 8 kilo vermiştim erken doğcaktı öyle gözüküyordu çünkü bebek aşağıdaydı ne olduysa herşey son 3 haftada oldu bebek yukarı çıktı ve nefesim kesilmeye başladı normal doğum beklerken 41 haftada sezeryan oldum bebeğimi kucağıma aldım güzelmi güzel bir kızım oldu şimdi 2 ay 20 günlük hala inanamıyorum ama duanın gücüne inanıyorum asla vazgeçmeyin umudunuzu kesmeyin rabbim inşallah bir bekleyiş içinde olanlara en kısa zamanda nasip etsin birde aklıma gelen şey şu incir kürü tarifi bence onunda etkisi oldu diyebilirim imkansız diye birşey yok rabbim ol derse olur önüne ne geçebilirki🌸🌸