lentil Bsra1111111 yani benm doktorumn dediğine göre detaylı ultrason için perinatojiye gideceğim. Sen yine bir araştır bence. Bende gitmeden arkadaşıma sormştm o da aynı şeyi demişti doktor kendisi bakıyor diye
Kubosunyavrusu Havvanurhavuz20 150 tl ile başladık öyle devam ediyor şimdilik ama yeni gebeler için fiyat 180 tl olmuş 💙 3 doktor bir klinikte görevlerini gerçekleştiriyorlar hepsi çok başarılı 3 doktor araştırabilirsiniz 🙏🏻
EceEgemen Mrs_Nergiz merhaba Ümraniye Özel Unutmaz Tıp Merkezine gidiyorum doktorum Ayşe Nurcan Ünlüer. Doğumum aynı doktorun anlaşmalı hastanesi olan Çengelköy Medivia Hospitalde olacak.
ilkgozagrimhavinim Sedayavuz teşekkür ederim🙏🏻 inşallah risk çıkmazda kalan 6 ayımı kötü düşünerek geçirmem..
_Biricik_ mericalp peki çevrende giden birisi varmıydı hülya hanımı tercih etmene etki edicek. Ayrıca öyle düşünme içini ferah tut sonuçta gidiyorsun memnunsun takibini yapıyor seni de bebeğini de tanıyor artık güzel dusun güzel olsun canim. 🌸
mericalp _Biricik_ teşekkür ederim inşallah ☺️🌸 çevremde yoktu şans eseri randevu alıp gitmiştim. Sonrasında tanıştığım herkes Halide hanım’a gidiyor ondan da çok memnunlar😊
Namur Yaprakdokumusever bende saadet hanima gidiyorumm 33+2 cok ama cok memnunum pendik medipolde kendisi
analaka Yaprakdokumusever valla 2 hafta önce dediler hatta temmuzdada zam gelicek dediler 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Cansutkn-12 ilkgozagrimhavinim ya ben de gidiyordum konulurken insanın yüzünü bile bakmıyor eşimi içeri almıyor bebeğimizin kalp atışını dinlerken bile almadı içeri bende 2 kere gittim bıraktım valla taa ümraniyeye gidiyorum kartaldan.
ilkgozagrimhavinim Cansutkn-12 kuzum içeriye almıyor evet. Daha önce 2 defa buyüzden ceza almış. Oyüzden artık almıyor. Sevda hanım iyidir aslında ya. Mizacı öyle biraz🙈 bende yakacıkta oturuyorum. En yakın özel hastane diye orayı tercih ettim. Doğum bu bi anda gelir yakın olsun istedim
Esraa12 KARTAL AVİCENNA UMUT HASTANESİ ne gidiyorum FATİH BİROL çok çok memnunum çok naif kibar ilgili bir doktor muayne 120 normal 2700 zorunlu sezeryan 2900 keyfi 3500 34+2 haftalık olduk inşallah normal Doğum nasip olur 🙏