Piremses0 _nurgler 6+4 üz 😍geçen hafta kasık ağırım vardı bu hafta yok ama 6. Haftada bulantılarım başladı ☺️
ogretmen_anneee -Eflatun- bende tüp bebekle oldu canım vallahi bende çok korktum inanki seni çok iyi anlıyorum ama stres edince bebeklerimiz çok etkileniyormuş doğduğunda o uyumayan sürekli ağlayan kolik bebeklerden oluyormus ve gelecekte psikolojik bozuklukların çoğu anne karnından başlıyormuş.o yüzden böyle ya kalbi atmazsa diye düşündüğüm kötü düşünceleri aklıma gelir gelmez hayır hayır düşünmeyeceksin hersey güzel olacak bu sefer gerçekten hersey güzel olacak diye kendime moraller veriyorum . İşe yarıyor bak sende dene :)
-Eflatun- ogretmen_anneee bugün kalp atışını duydum çok şükür biraz daha rahatladım teşekkür ederim tavsiyen için deneyeceğim 🥰🥰
Hatice-31 Anne_Ftm benim ilk çocuğum erkek 9 ay boyunca hep kustum bulantı hormonların yükselmesi ile çıkan bir durum canım☺️
seydagd58 Anne_Ftm aminnn ayrıntılı ultrason la bakıldı kalp atışı var dedi dr genel durumu iyi ancak düşük tehlikesi var dedi iğne ilaç yatacaksın dedi içim rahatladı birazcık kalp atışı var dedi diye Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Anne_Ftm seydagd58 canım benim lütfen Allaha tam teslim ol ve ondan iste,sonuç her ne olursa olsun hakkında hayırlı olduğu için olacak,sen dikkat et böyle ben çok duydum 9 ay yatıp sağlıkla doğuma giden dua edicem sana ve meleğine🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Merve4222 _nurgler 7 haftaligiz. 6+5 Ken doktora gittim kese var küçük bebek görünmüyor 10 gün snra gel hamilesin diyemem kalp atışını duymadan dedi sinir oldum tabi biraz bekleyim başka doktora gidecem. 2. Hamileligim 1.de 6+5 Ken kalp atışı duymuştuk . Boş gebelik olurmu diye korkuyirm kesinlesmesini bekliyrm
mavi0803 Merve4222 duyarsın inşallah canım kalp atışını üzülme bende ilkinde boş gebelikten kürtaj oldum bu ikinci gebeliğim 8. haftada gidicem doktora erken gidince çok stres yapıyprum birazda kötüyü çağırıyoruz sanırım o yüzden direk sekizde gidicem ki git gel evresinde stres üzüntü yaşamayım
[silindi] bugün kontrolüm var benimde kızlar dualarınızı esirgemeyin hayırlısıyla güzel haberler alalım inş
Anne_Ftm Zelisay ben öğreneli 4 gün oldu halaa atamadım ki o şoku yerdemiyim göktemiyim belli değil ☺️Yarın doktora gidip işi resmiyete dökücem☺️
Tugba61 _nurgler tam 6. Haftadayız bugün 1 haftadır bulantılarım var son 2 gündür de sabahları af edersiniz istifra ediyorum. İnşallah çok uzun sürmez bu süreç 😔😔 Dün keseyi ve yolk kesesini gördük kalp atışı kısmetse bayramdan sonraya 🙏🙏