Bebegim4 Kızlar 9+1 haftalık gebeliğim var kanama alanım ve lekelenmem var doktor plesanta rahim arka duvarında yerleşimli duruyo kanama alanın ondan olabilir dedi bu kötü bi şey mi düşük tehlikesi yapar mı başına gelen yardımcı olur mu lütfen…
Zehra-Arda Bebegim4 merhabalar korkmayın benim de vardı 7 haftada başladı 20 haftaya kadar progestan fitil kullandım günde 3 kez wc dışında kalkmadım hiçbir şekilde. ayakkarınıZın altına yastık koyun uzanın Sadwce doktora giderken uzun süre ayakta kalıyordum o kadar geçer inşallah sizinde ama yatmadan geçmiyor gerçekten bir düşük yapmış biri olarak söylüyorum
Bebegim4 Zehra-Arda elimden geldiğince yatıyorum ama şeker sorunum ver evde mecbur geziniyorum yoksa düşmüyor ama plesanta olayımı merak ettim ve korktum
Bebegim4 Zehra-Arda mutfakta sandalyede oturuyorum arada balkonda bunalrda mı tehlikeli acaba oturarak namaz kılıyorum ama abdest alıyorum
Zehra-Arda Bebegim4 benim lekelenmem çok fazlaydı oyuzden o dönem namazlarımı kılamadım yemeğimi bile yattığım yerden Yedim korkudan hiç sandalyede falan oturmadım bir kez düşük olduğu icin tekrar aynı şeyleri yasamaktan korktum sanırım 20 haftadan sonra biraz rahatladım
Bebegim4 Zehra-Arda ben 3 bebek kaybettim ama 2 si sonlandırma biri düşüktü ama düştüğümde leke kanama olmasında birden kaybetmiştim
Zehra-Arda Bebegim4 çok geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah 🤲olacağın önüne geçilmiyor maleseff çok zor bir durum