Fatosyb Merhaba arkadaşlar daha önceleri çok kez doğum hikayesi okudum burada kimin zaman hikâyeleri okudukça hemen yavrumu kucağıma almak istedim kimi zamanda aynı bedende son günlerimiz olduğu için üzüldüm hatta son bir ay bu yüzden çok ağladım .. Çünkü bir daha hiç bir zaman bu kadar yakın olamayacağız diye düşündüm hep😔neyse gelelim konuya 6 haziran günü doktor kontrolüm vardı muayeneye gittim ultrason da herşeyin yolunda olduğunu bebeğin kanala iyice yerleşmeye başladığını söyledi doktorum . 37. Haftada olduğumuz için nst ye bağlanmamı istedi.Nst sonucunda biraz sancim çıktığını çatı muayenesi yapması gerektiğini söyledi.muayene için çatala çıktım muayenem yapıldı ve 1 cm açıklık var dedi ama muayeneden sonra sancim arttı .Bana yoğurt , adaçayı,hurma yemem gerektiğini ve bol bol yürüyüş yapmam gerektiğini söyledi ve evime gönderdi beni.Ben doktorumun tüm dediklerini iki gün yaptım derken 8 Haziran günü sabah uyurken istemsizce bı sıvının geldiğini hissettim ve koşarak lavaboya gittim o sırada yere bı parca gibi hafif kırmızımsı birşey düştü hemen doktorumu aradım bana acil hastane ye gelmemi söyledi ve gittik tekrar muayene etti ve 2 cm açıklık olduğunu yatisimin yapılması gerektiğini söyledi beni öğlen gibi hastahaneye aldılar o zaman bile çok fazla hatta hiç yok denecek kadar sancim azdı .Doktorum 24 saat beklememiz gerektiğini söyledi .Beni doğumhaneye bekleme odalarına aldılar.Tabi orası soğuk doğumunu yapan gidiyor yapan gidiyor kimisi bağırıyor kimisi sizlaniyor derken bende tık yok.Sonra akşam üzerine doğru sancılarım artmaya başladı saat 18.15'de de evladımı normal bir şekilde kucağıma aldım biraz uzun oldu kusura bakmayın anlatıldığı gibi kısa değil çeken yaşayan bilir hepsini Rabbim cümlemize kolay doğumlar nasip etsin ama imkanı olanlara kesinlikle normal doğumu öneriyorum acıyı o an çekiyorsun sonrası yok yada üç beş dikis en fazla .Birde şunu söylemek istiyorum kimsenin hamileliğide dogumusa kimseninki ne benzemez kimseye kulak asmayin yok şöyle yok böyle herkesin bünyesi farklı doktorunuz ne derse o ..Hadi Allah'a emanet olun ❤ He birde dedim ya çok üzüldüm bir daha aynı bedende olamiycaz diye işte şimdi aklıma gelince bazen gülüyorum çünkü iyiki doğmuş kokusu ,ağlama sesi bide dünyalara bedel..Rabbim herkese hayırlı doğumlar, hayırlı evlatlar, hayırlı ömürler versin.Kimsenin kucağını boş bırakmasın..Aminnn🤗 Sevgiyle kalın ♥