Zeyneplena34 Gizem_lina05 Evet ya üstüne basa basa sormak gerekiyor.Bugün bir cesaret sorucam vallahi 😂
Zeyneplena34 mom6565 2. kez kızım olacak canım cok mutluyum. Haber vermek istedim. Amine berilimiz geliyor 🤩
Zeyneplena34 Arifcaninannesi 2. kez kızım olacakmış canım net birşl şekilde söyledi doktor çok mutluyum Rabbim herkesin gonlune gore versin😘
Zeyneplena34 Gamzeakd Girdim hemde 2li 3lü ve son olarak perinatolojiye. Lakin 2li 3lü testte doktor söylemedi goremedim dedi. Perinatoloji de emin olmamak ile birlikte kız dedi. Bugün öğrendim ama cok şükür kızım olacakmış 😍
Minigim45 Sedasmsk benim de aynı devlette girdim detaylıya ben sormadan onlar söyledi cinsiyetini doktor ayrı söyledi asistan ayrı☺️☺️
nurtencetinn Zeyneplena34 32 haftalağım devlete gidiyorum ve en başından beri doktorum erkek dedi halende erkek demeye devam ediyor ☺️ Doktordan doktora fark var demek ki kendi doktorumdan da çok memnunum ilgili bir doktor ☺️
Elif0801 Zeyneplena34 27. Haftaya kalmadan sırf cinsiyeti öğrenmek için özele gitseydiniz keşke 🤭 bu kadar iyi beklemissiniz ☺️
Elif0801 @Zeyneplena34 Ogrenmissiniz cinsiyeti size yorum yaptıktan sonra gördüm 😊 gözünüz aydın sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏
Rabia2934 Zeyneplena34 bende devlete gidiyorum 25 haflalık olduk hala söylemediler ama üç gün sonraya güzel bi hastaneye randevü aldım inşallah bura söyler
Tommbik Zeyneplena34 ben 15 te öğrendim ve erkeğe benziyo dedi şimdi kontrolecagrdi 17 haftaligim bakalım degiscekmi devlete gidiyorum çokta memnunum doktorum her testi yapiyo normalde yapilmiyo her doktor her testi yapamiyo