Iremciksem Kızlar canım aşırı süt mısır istiyor. 1 haftadır kendimi oyalıyorum ama olmuyor taktım ona kafayı. Bildiğiniz bi site manav bişey var mı sipariş verebileceğim. Yakınlarıma da sordum buzluklarında vardır belki diye ama yok 🥲
Damlamina66 Iremciksem bimde satılıyodu dondurulmuş ürün olarak şuan var mı bilmiyorum ama bi bakın isterseniz
Gamzecvk52 Iremciksem canım ben donmuş tane mısır alıyorum evde bardakta mısır gibi yapıyorum mükemmel oluyor sabah marketten alabilirsin bu saatte açık yer var mıdır bilmiyorum
Zeyneplena34 Iremciksem a101 de 2li haşlanmış satılıyor canım. Benimde cok canim istiyordu. Konserve yedim valla. Birde bizim bahcemiz var. Kayinvalidemler kendileri ekiyor. Onun lezzeti baska canim sadece onu istiyor sabırsızlıkla onu bekliyorum bende. 27 haftalik olduk ama hala çok fenayim bende
Aybars27 Benimde çok istemişti marketlerde dondurulmuş var süperfresh in falan tanelenmiş ama onla idare etmiştim 😂
Rabis01 Iremciksem benmde kişin ortasinda istemisti sansliydim annem buzluga atmis cikardi ordan onu yemistim ama daha sonralarda dondurulmus tane misirdan yapip yemeye basladim inan daha guzel oluyor bence dene
Ayse3695 Iremciksem bimde şoklanmıs olarak satıyorlar kaynatın sonra yaglayıp ketcaplayın bende cok yemıstım ilk zamanlar 😊😊