Halimeege Biri 4 yaşında biri 1 yaşında şimdi 3. Ye hamileyim 5 haftalık hadi bana akıl verin bakalım kolay oluyormu güzel şeyler söylemeniz dileğiyle
Zumra12345 Halimeege kaza kurşunu sanırım benimde öyle oldu kolay değil ama biz anneler çok güçlüyüz herşeyin üstesinden geliriz Allah’ın izniyle 🥰❤️
Ilkayy Halimeege canım biz sana ne diyebiliriz ki her insan bir değil bazılarına 1 çocuk bakmak zor geliyor bazıları 5 6 çocuk bakmak kolay geliyor o sana bağlı ☺️
Damlamina66 Halimeege kızım 2 bucuk oglum 1 bucuk yaşında şimdi yaklaşık 6 haftalık 3. Ye gebeyim benimde korkularım var ama rabbim nasip ettiyse bizde o gücü gördügü için etmiştir 😊🥰
gokhande Halimeege Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️ 3 kızımın arasında 2 şer yaş var bir arada büyürler elbette zaman zaman zorluğu oluyor ama bir şekilde hallediyorsun ☺️ 4.ye hamileyim bende 😬
Fatmaada2015 Halimeege kızım 6 yaş 4 aylık olacak oğlum 5 yaş 15 günlük olacak tam bu doğumumda we minik kızıma kawuşmaya son 5 gün inşallah
Hll5 Oğlum 4 kızım 2 yaşında 18 haftalıkta hamileyim 🤭 hamilelik zor geliyor biran önce zamanı gelip doğsun istiyorum allah yardımcımız olsun en fazla ne olabilir ☺️🤔
Ozlemcyln Halimeege 21 yaşındayım 10 aylık oğlum var 5 aylık ilk zamanlar mide bulantısı kusma yüzünden zor geçiyordu ama şükür şuan hiç bi sorunumuz yok uykusuzluk zorluyor sadece
Sinem_469 Oğlum 28 aylık 20 haftalık hamileyim kızım olacak nasıpse 33 ay olacak aralarinda ben de çok endişe ediyorum oğlum bana çok bağlı hala ayakta sallanarak uyuyor geceleri sık kalkıyor bakalım napicaz