metehaninannesiii Minik_kalplim_ eşim her ay beni çekim yapıyor sonlara doğru internetten bir kac fotoğraf gördüm onların çekimini yapıcaz beraber doğumdan sonra da ben oğlumun çekimini yapicam
2inciannelik Minik_kalplim_ ay ben de cuma günü cinsiyet için paylaşım yapacağım ama aklıma bi türlü bir fikir gelmedi .
Busra030409 Minik_kalplim_ Evdeki imkanlarla ufak bi masa hazırladım ama eşim giyinmeye üşendiği için daha fotoğraf çekilemedik 😒😅
Minik_kalplim_ metehaninannesiii pandemi var yasaklar var üfffff istanbuldayım şöyle güzel biyerde çekilsek ne güzel olur ahhhhh pis corona🤢
Kucukmucize Minik_kalplim_ canım ben bi kıyafet belirledim her yeni haftaya girdiğimizde çekiyoruz pozlarıda öyle nasıl diyeyim elimde kalp vs yapıyorum yandan çekiyoruz öyle
vezza06 Minik_kalplim_ Ben internette şey görmüştüm karnına bomba cizmis bi anne yanımndada korkulu bi baba bebek dogduktan sonra da yüzlerine siyah far gibi bisey surmuslerdi bomba patlamis gibi falan anlatabildmmi bilmiyorum ama kafanda canlanmistir en azından 😅😅😅
Minik_kalplim_ 2inciannelik ben cinsiyet için şöyle yaptım.Hatta wp profili yaptık eşimle😄Kız bebek ayakkabısı ve ultrason resmini koydum yan yana eşimle ellerimizi kalp yaptık o şekilde çektim
Kucukmucize Minik_kalplim_ o zaman güzel bi yerde çekilin nerde oturuyorsunuz bilemem ama güzel yerler vardır olduğunuzda yerde
Merosing Minik_kalplim_ ben harfli pano aldım oraya haftası değiştikçe yazıyorum ve eşimle çekiliyoruz :)) genelde eşim karşımda göbeğimi tutarken ve ona bakarken çok güzel duruyor fotoda birde yanyana ben ona bakarken onun göbeğime bakması çok güzel çıkıyor deneyin isterseniz evde bu kadar oluyor :))
Taze_gebe Minik_kalplim_ ben ultrasonda yüzü görünen bi fotosu kapı süsü ve ışıklarla bi ortam yapıp çekilmeyi düşünüyorum eşim artık ne kadar becerirse 😂
baby_mama Ya ben stüdyo ortamı yaratmak istiyorum evde, böyle bir şey mümkün mü hiç yapan var mı 😄 çarşaf falan gersek arkaya, biraz fantastik düşünüyorum sanki 🤷🏼♀️😄