BirGolgi 15 haftalık hamileyim önceden olmayan hem kırmızı hem siyah benlerim var ne zaman vücudumu incelesem bu da yeni çıkmış diyorum. Et beni değiller ama yine de çoğalıyorlar sanki git gide. Böyle bir durumu yaşayan var mı?
Gamze2259 BirGolgi ilk gebeligimde kırmızı ben ve et beni olmuştu. İkinciye hamileyim o et beni büyüyor.
bestek BirGolgi evet bende yaşadım. Vücudumda var olan benlerim inanılmaz büyüdü ve yeni yeni çıkanlarda oldu. Hamilelikte olduğunu duymuştum o yüzden doktora gitmedim
mrsbiyolog BirGolgi hem et beni olarak hemde normal ben olarak vücudumda felaket artış var. Et benleri geçmiyormuş ama diğer benler açık renkli ise kayboluyormuş zamanla
BirGolgi bestek internetten bakınca doktor kontrolünde olun falan diyor rahatladım şimdi olmazsa kendi doktoruma da danışırım teşekkürler
Mervekaynak BirGolgi ayy evetttbendeeee😁😁 tam gobegimin üst tarafında ayağımın köşesinde birer tane kulağımda da alt alta 2 tane çıktı yeni çıktılar hiçbiri yoktu😁😁😁
BirGolgi Hanımlar bir doktora danıştınız mı? Normal sanırım bu süreç değil mi? İnternette korkunç senaryolar var endişelenmeye gerek var mı🤦🏻♀️
Mrc34 BirGolgi evett ve var olanlar da büyüyor bu dönemde içim rahatladı baskalarinda da olduğunu görünce
Zeynepsa BirGolgi evet oldu.Cildiyeye gitmek lazım ama gitmedim ben.Doğum yapalı 3 yıl oldu devam ediyor