Haticezeynep06 18 haftalık hamileyim ama çok midem yanıyor yatınca midemin asiti boğazıma kaçıyor uykudan boğularak uyanıyorum aranızda beni gibi olupta çözüm bulan var mı
Babyyyymother Haticezeynep06 azar azar sut içmeyi deneyebilirsin.Sol tarafına yatman mide yanmani hafifletecektir.Yagli,acı ve baharatli yiyeceklerden uzak durarak onlem alabilirsin.Leblebi,biraz boş ekmek,elma yiyebilirsin.Hicbiri çözüm vermezse doktorundan sana ilac yazmasini isteyebilirsin ben rennie duo surup kullaniyorum cok faydasini gördüm 🤗🌸
Sed22-09 Haticezeynep06 gaviscon şurup canım gece yatarken bende içiyorum uykumdan uyandırıyor hep yanımda kesin çözüm değil ama işe yarıyor
Kbradm Haticezeynep06 Mide şurubu verdi doktor ama ben sürekli onu içmek istemediğim için sakız çiğniyorum o da çok rahatlatıyor bide maden suyu hem zararsız şeyler hemde gerçekten etkili
cnnceylan Rennie duo tablet verdi doktorum bana içebilirsin dedi alıp ondan içiyorum yemekten sonra rahatlatıyor beni deneyebilirsin
Elfsndkl Uyurken yastigini yukarda tut canım, maden suyu guzel rahatlatiyo , bide Gaviscon icigodum ben oda bi nebze rahatlatıyo, bide sıcak duş aliyodum ben oda rahatlatıyo
Yaprak1 Baharatları azalttıgımfan beri midem rahat .sade soda içiyorum ya da sıcak süt içiyorum midem rahatlıyor
ezgikptngl Ben ilk hamileliğim de üç şişe gaviscon bitirmiştim şimdi ikinciye hamileyim henğz başlamadı yanmalarım gavisconu tavsiye ederim doktorunuza danışarak tabi
TheBaby Haticezeynep06 Canım doktorum lansor verdi. Yeniden doğdum. İnan tek çözüm. Doktorunla görüş yazdır canım
MerveRt Haticezeynep06 Elbette çözümü var canım. Doktorumun bu konudaki tutumuna hayranım. Hep "Mide bulantıları,yanmaları kaderin değil."der. Bende bu mide yanmasından çok çektim bir şurup vermişti doktorum o şurupla çok rahatladım. Doktoruna danışmalısın mutlaka 😇
Busraaa1919 Haticezeynep06 leblebi benim için tek çare olmustu avuç avuç yiyordum nasıl bi rahatlama oluyordu anlatamam
Angella Haticezeynep06 rennie duo şurubu verdi doktorum. Yatmadan önce içiyorum mide yanmam olmuyor ve rahatça uyuyorum
NAZ-Naz Yüksek yastık asit gelmesini engelleyecektir ben şu an 3 yastık ile yatıyorum çözümü böyle buldum, yanma için salatalık, süt deneyebilirsin..
Feyzacbn Haticezeynep06 iki tane yastık kullan mutlaka, baharatlı besinlerden uzak durmak lazım. Bende aynı problemi yaşıyorum