Hamissaglikci Arkadaşlar merhaba doktorum bu vitamini verdi bana ama kullanıp aşırı kilo alan oldu mu yada herhangi bir sıkıntısı olan yardımcı olur musunuz?
Taze-Anne28 Hamissaglikci ben kullandım hiçbir yan etkisi olmadı. 39 haftalığım toplam 13 kilo aldım ödem vs olmadı👍🏿
gullcannn Hamissaglikci Benim doktorum vermedi kilo yapar dedi. Birazda kilolu başladığım için gebeliğe. Saglik ocağı kontrolünde yazdılar. Ama doktorum kilo yapar dediği için kabul etmedim. Sadece demir hapı ve d vitamini vardi. Demir halinda kan yapıcı özelliğide var yeterli dedi. Vitamin eksigim zaten hiç çıkmıyor tahlillerde. Ama eksiğiniz çoksa ve doktorunuz verdiyse kullanin derim
GulcanDongel Hamissaglikci daha yeni başladım 10 gün oldu başlayalı, bende cok kilo almaktan korkuyorum açıkçası ama ne yapalım çocuğumuz için içmek zorundayız 🥰
Masalannesii Hamissaglikci çevremde herkes kilo yapar o vitaminler vs dedi 28.haftamdayim 53 ile hamile kaldım 60 kiloyum şuan 7 kilo aldım sadece bende bek kilo aldirmadi ama bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir tabi🌸
tacagens kilo alman normal ilaçtan dolayı ama sadece tuvalete çıkarken zorlaniyorum ilaç etkisinden tabi bu kişiden kişiyede değişebilir cnn
Hamissaglikci tacagens aynen canım ben biraz kilolu hamile kaldım da iştah açar mı diye merak ettim sadece
Cicekanne0207 Hamissaglikci ben aldım maalesef 31 haftada 30 kilo doktor bıraktırdı ama nafile mide büyüdükten sonra
baby_mama Vitamin kilo aldırmaz ki fazlası atılır çünkü. Aldırsa da çok aldırmaz yani. Ben 7 ayda 5 kilo aldım, tüm vitaminleri kullanıyorum.
Hamissaglikci baby_mama senin bünye baya iyiymiş canım maşallah kişiden kişiye fark ediyo demek ki bu ilaçlarda
tacagens Hamissaglikci evet biraz iştah açıklığı oluyor ama olsunnsonucta herzamn hamile olmayacaq ve kilo alsak bile moralinizi bozmayın doğumdan sonra hepsi gidicek görüş çıktıkça mutlu oluyorum bn 😍
gullcannn Hamissaglikci Aynen canım doktorumda öyle dedi iştah acar diye. Bende azıcık kilolu gebe kalmıştım çünkü. Vermedi bu nedenle
GulcanDongel Hamissaglikci yediklerinize dikkat edin, çok kaçırmayın yemeği. ben 12+6 haftalığım daha bi kilo aldım oda bu hafta da aldım. 😊 çocuğum için yiyorum ama fazla değil.
GulcanDongel Hamissaglikci korkutmayın beni ya 😔 65le kaldım şuan 66 kiloyum inşallah dediğiniz gibi çok kilo almam 😪