Aleyna_kpln Merhaba hanimlar ikinci kizima hamileyim 35haftamizdayiz sizler ne durumdasınız neler yapiyorsunuzz? Bu arada benimdr bebeginde hastene cantakiz tam degil 🤭🙄
Minnosannem12 Aleyna_kpln benimde değil 35+3 odası hazır ama halısı ve perdesi kaldı bebek arabasınida doğduktan sonra alıcam insllah ilk gebeliğim
zezeyyy Aleyna_kpln 38 haftalık olduk biz de 1,5 yaşında oğlum var 2. oğlana hamileyim her şeyimiz hazır deneyimliyiz artık😋
Birkiz Aleyna_kpln 3 yaşında kızım var simdı de 31 haftalık hamıleyım ne çantamız hazır nede kıyafetleri yıkadık ınsallah yapacam 😆
glnzem Aleyna_kpln bizde 35. Haftadayız ilk Bebişim olduğu için için heyecan korku stres mutluluk herşey birbirine karışık durumda 😁 herşeyimiz hazır sadece miniğimiz eksik 🥰
beyza2912 Birkiz size bir sey soracam bebegin ciğerleri hangi haftada tamamlanıyordu ben unuttum da ikinciye hamileyim ama unuttum 😉
beyza2912 bende 35+3 haftalik hamileyim her şeyim hazir allaha şükür ben ikinciye hamileyim 9 gün sonra sezeryan günü alacağım için her seyim hazır hepimiz ins sağlıklı bir sekilde çocuklarımızı kucağımıza alalım.
Aleyna_kpln glnzem ilkse guzel farkli bir telas basina neler gelcegini bilmeden dogumu beklemek sahsen ben oyleydim 🤔😁
Yunel Aleyna_kpln merhaba benimde 2 gebeliğin 2 buçuk yaşında oğlum var 36+2 haftalıkta hamileyim çok şükür bitti bizimde çantamızı tam takır bu hafta bitirebildim sürekli bir eksik aklıma geliyor şimdi sıra prensesimin gelmesinde 😍
g-s-asaf Bizde 35+4 gunluguz 3 bck yasinda 1 oglusum var 2. Pasamizi bekliyoruz ins bende daha hazirlayamaadim herseyi yikadim neler koyuyorsunuz kendiniz icin fikir verin hanimlar