Nilasyamom gmzsdt 16 Temmuz kürtaj olmuştum. 30 Ağustos regl oldum. 1 ekimde hamile kalmışım, 16 kasımda öğrendim 😍🧿
Yaseminkinaci gmzsdt 6 ay korunduk canım biz doktor 6 ay hamile kalmamaya dikkat et demişti. Bide hamile kalmadan 1 ay öncesinden folik asit kullanmaya başlamıştım. Çok şükür şimdi 28 haftalık hamileyim 😌
gmzsdt Nilasyamom hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🌺 bende dün oldum ne kadar korundun
Nilasyamom gmzsdt Allah razı olsun canım. Kürtaj sonrası kanamam bitene kadar ilişki yasaktı zaten. Sonrasında reglm gittikten sonra hiç korunmadım
Ftmgl1 gmzsdt teşekkür ederim amin inşallah en hayırlı zamanda sizede nasip olsun içinizi ferah tutun ☺️
duyguluanneee gmzsdt kürtajdan sonra iki ay korunduk üçüncü ay hamile kaldım siz de en yakın sürede hamile kalıp bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
gamze4S gmzsdt 28 aralıkta kürtaj olmuştum doktor 3 ay yasaklamıştı normalde Şubat 24 de tekrar hamile olduğumu öğrendim 😇
gmzsdt elifeser rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🌺 banada dua edin hamilelerin duası kabul olurmus