pinar92_ Hayla34 Kendi doktorum gelecek.. en son kontrolde sordum beni ara saat kaç olursa olsun hastaneye yatışın olduğunda hastaneden takibini yapıp geleceğim dedi. Yani aslında ebeler hemşireler ilgileniyor seninle doğuma 1 saat kala falan doktora haber veriyorlar doğum başlıyor diye
Mihriiiii Hayla34 benim takipli oldugum hastanede heran kendi doktorum geliyor şükür doğum olmasi durumunda gece gündüz farketmeden
Hayla34 Bağcılar medicine a gidiyorum gidenler doğum yapanlar bilgi verirse sevinirim doktor geliyor mu ekstra ücretle mi geliyor?
ogretmen_anneee Hayla34 canım bazen takipli olduğun doktor gece bile kalkıp gelsin doğuma istiyorsan ücret ödeniyor . Ben Ankara’dayım çevremde ki arkadaşlarım bin TL civarı vermişlerdi ekstra doktor girsin doğuma diye ❤️
yasemin257 Hayla34 mutlaka sorun. Çoğu özelde doktor gidiyor. Bazilari ekstra ucret aliyormus asla vermeyin.
sevgisevgi Hayla34 benim doğum yaptigim hastanede de haftaici saat farketmeksizin kendi doktorum geliyor, haftasonu icapci kimse o geliyor.
Dilekcnkn Hayla34 Bu hastahaneye göre değişir benim doktorum izinli bile olsa doğuma geleceğini belirtiyor whatsapp grubundan
2kezanneo Hayla34 hayır nöbetçi kimse o fakat doktorunuzla görüşüp illa o olsun derseniz belirli bir ek ücret karşıligi geliyorlar
Zyneepemree Hayla34 ben de özele gidiyorum saat kaç olursa olsun doktor geliyor başka doktor gelecekse özele gitmenin pek anlamı yok bence
Dry34 Henüz doğum yapmadım ama Gittiğim doktorum gece gündüz demeden doğuma giden birisi. Yani kendisini tercih etme sebebim her konuda tam aradığım istediğim doktor.
ysfali06 Hayla34 hastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor. Kimi doktor ne olursa olsun mesai dışında gelmiyor, kimisi mesai dışı olursa ekstra ücret karşılığı geliyor. Benim doktorum gece aradılar geldi ve ekstra ücret dedik 400 TL.