27 Nisan 2021 günü kızımı kucağıma aldım sevgili anneler, nerdeyse 1gün boyunca suni sancı ve fitil uygulamasıyla sancı çektim biara oksijen seviyem düştü bebeğimin kalbi yavaşladı, fitili hemen çıkardılar oksijen verdiler düzeldi, ama daha sonra tekrar genital muayeneler, fitil denendi, suni sancı vs derken bebeğim normal gelmeyi istemedi strese girdi kordon dolandı ve azıcık kakasını yaptı ve hemen sezeryana alındık. 15 dk sonra kızım kucağımdaydı. Ama benim için ani bir hastaneye yatış ve ani bi kararla sezeryan doğum oldu biraz şoklu bir hikayem oldu. Ama kızımı görünce her şeyi unuttum. Normal düşünenler her şeyr hazırlıklı olun heran her şey değişebiliyormuş… Ben hazırlıklı olmama rağmen şoka girdim 😏
Ameliyathane buz gibi, anestezi yapıldıktan sonra aşırı titredim aşırıııı, ve çok duygusuz bir ortam bence. Normal doğumu daha samimi daha özel buluyordum ama nasip olmadı.. Önemli olan anne ve bebeğin sağlıklı olması..
Veee ayaklarım aşırı şiştş 5 gün oldu doğum yapalı hala balon gibi bu nasıl geçicek bir öneriniz var mı???
Sorularınız varsa cevaplarımm 🧘🏻♀️