Mavi34 Blossom00 canım hamile olmayasın bende ovulasyon testiyle bakmıştım hamile çıktım normalde bu dönemde çok daha silik çıkar ovulasyon testi. Sen yarın bi gebelik testi al bak bence
Blossom00 Mavi34 testim var aslında ama hayal kırıklığı yaşamamak için yapamadım yarın adet olmazsam yapabilirim
esras Mavi34 https://ibb.co/QnCXTsy ovulasyon testim yumurtlama çatlama dan 8 gün sonra böyle hamilelik var mı sizce 😊
Mavi34 Blossom00 allah gönlüne göre versin boşa heveslendirmis olmayayım ama bence hamilelik var sonucunu banada yaz
Blossom00 Mavi34 yaptım bugün negatifti daha adetim gelmedi gelicek demekki yada geç döllenme olunca çıkmayabiliyor mu
Zehrabggg Bence ovülasyon testi herkeste aynı sonucu vermiyor sonuçta hcg değerini ölcen birşey değil ben yapmıstım çıkmamıstı ama meğer hamileymişim
GulcanDongel bence yap varsa eğer çıkar her türlü, ben akşam 5e doğru yaptım hemen çıktı. bi yapın isterseniz.
Booncukk Blossom00 geç döllenme benim bildiğim yumurtlama zamanında çatlamasi gereken yumurtanin daha geç çatlamasi ve sonrasinda döllenmesi yani ovulasyonda yumurtlamani yakaladiysan geç döllenme olmamasi lazım
Mavi34 Blossom00 evet geç döllenme de testte geç çıkıyor sanırım. Bir kacgun bekle bakalım adet olmazsan tekrarlarsın hayırlısı olsun hakkinda
Blossom00 Booncukk evet dediğiniz gibi oluyor 20 nisanda çatlama gördüm işte o günden sayınca 14. Gün oluyor
Blossom00 Booncukk Bir kere yaptığımda 15. Gün çatlamıştı bu yaptığımda 16. Gün çatladı 1 gün fark var aslında 1 gün bile olsa geç döllenme olabilir mi sizce
Booncukk Blossom00 hayır canim öyle değil o iş.. Geç döllenme 1 2günden kaynaklanmıyor atıyorum 15inde çatlaması gerekiyordu ama 30unda ancak oldu ve 30unda döllendi adet tarihin çok dışına çıktı o zaman geç döllenme oluyor.. hatta doktorlar sonra gebelikte son adet tarihini değiştiriyorlar falan..