busraerdalll Kızlar SGK olmadan doğum ücretlerinde ne gibi bı artış oluyor bilgisi olan varmı Hüma hastanesi Erciyes hastanesi gibi devlet destekli hastanelerdd
Asyaerciyes busraerdalll tekden hastanesi analık hakkı sigortası yapıyor aynı ücrete tabi mesela 3. Bin tl doğum sizede aynı yinede bi sorun
Asyaerciyes busraerdalll birde işten çıksa dahi ssk 9 ay işler işsizlik maaşı felan derken onu araştırmanız lazım
busraerdalll derya46 yok canım aslında sigortanız vardı dün itibariyle kesildi eşim işten çıktı doğuma da bir buçuk ay var bı iş bulamazsa Nolcak doğum üç binken fiyat artar mı birden
derya46 busraerdalll Allahim yardimciniz olsun canim yesil kartin acik olsaydi sigortan düşse bile ondan yararlanirdin devlet hastanelerinde ücret odemezdin özel zaten bu durumda fiyat aliyor ne kadar bilmiyorm tam
Dilekcnkn busraerdalll Tabi benimde sigortam yoktu ayda 1 100 tl ödüyorum en azından özele gidebiliyorum boşuna para vermezsin hem bebişte gelecek hastahane falan giderseniz daha rahat olur
busraerdalll Dilekcnkn aynen canım benim kontrollerim var bebek doğacak en iyisi ben ayda 100 TL ödeyip yaptırayım nasıl yaptiriyorsun genel sağlık sigortası
Dilekcnkn busraerdalll Sgk ya gittim genel sağlım sigortamı başlattım galiba e devletten de oluyor ama ben bilmiyorum onu yanlışlıkla bağkur yapmıştım hatta o yüzden sgkya git daha iyi olur 👍🏻