Gamzeli98 Ben 5+4 deyim bebek gözükmüyor ne zaman gördünüz siz kalp atışını ne zaman duydunuz ben mi erkenciyim ama çok merak ediyorum boş gebelik olabilir mi diye
Dilara0638 Gamzeli98 kişiden kişiye değişir acele etmene gerek yok ben 5+1 de keseyi gördüm 6+6 da kalp atışı duydum ama daha geç görüp geç duyanlar var
ebru23 Gamzeli98 valla 6 haftalikti anca kese gorundu kalp atisida 8 haftalikti ilk cocukta 2 cide ben 8 haftada gittim direk kalp atisi duyuldu gec dollenmeye gore 9 10 bile oluyo
Asil28 6+2 de keseyi, 7+2 de bebeği gördüm. 8+0 da gelişmediği ve kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Ultrasonda 5+6 gözüküyordu.
mommyjean Gamzeli98 4 haftalıkken beta artışını takip ettik. 5+5 te keseyi gördük 7+5 te kalp atışını duyduk. Keseyi görmek için erken gitmeyin alttan muayene ederler yoksa. Geç döllenme olabilir biraz bekle bence 7. Haftada da keseyi görenler var
elifay21 Gamzeli98 ben de şu an 5+3 üm cuma günü doktorumuz keseyi gördü haftaya gel kalp atışını duyalım dedi inşallah duyabiliriz ☺️