Hami Arkadaşlar merhaba 2 aydır düzensiz 1 ay da ovulasyon testi ile gebelik için uğraştım ancak bende de eşimde de bir sorun yok bir de çocuğumuz var. Rahim filmini ne zaman çektirmek gerekiyor nerede çektiriliyor bilgisi olan varmi
Eylul1987 Hami goruntuleme merkezleri genelde cekiyo. Adetten hemen sonra yapiyolar genelde gebelik suphesi olmamasi icin
Yaprak- Hami donanımlı özel labaratuvar lar ve devlet hastaneleri çekiyor canım bulunduğun şehre göre googlede ara
afrasil Hami şehir hastanesi , araştırma hastanesi , büyük kadın dogum hastanesi çekiyor özel hastaneler içinde arayarak bilgi alabilirsiniz. Normalde hic çocuğu olmayanlar için 1 seneden sonra çekiliyor
Dilara0638 Hami ben ankara da yaşıyorum şehir hastanesinde çektirmiştim şubat ayında rahim filmini bir yıl korumasız ilişki yaşamanıza rağmen çocuğunuz olmamışsa eşinizdede sizin hormonlarınızda da bi sıkıntı çıkmamışsa çekiyorlar
Dilara0638 afrasil evet hemen çektirdiğim ay hamile kaldım zaten adetten sonra test yapıp çekiyorlar bi dahada adet olmadım😊
imimim Hami ben devlet hastanesinde çektirdim ve adetten hemen sonra yapılmıştı. Sonra üstüne de hamile kaldım
Dilara0638 imimim hemen mi hamile kaldınız bende hemen kaldım da filmden sonra bir ay bekleyin fln diyenler oldu röntgen cihazı kullanıldığı için zararlı olabilir fln demişlerdi ama ben hiç beklemediğim hiç bir çabam da olmadığı için o ay dikkat etmeden hamile kaldım size böyle bişey söyleyen olmuş muydu şimdi biraz kafama takılıyor acaba bebeğim de bi sıkıntı olurmu diye 🤷♀️
imimim Dilara0638 benim hormon değerlerim yüksek olduğundan beklemeye vaktim yoktu doktorum da farkındaydı 2 günün antibiyotik kullandirdi sonra deneyebilirsiniz demisti çok şükür çok geçmeden de hamile olduğumu öğrendim
sibelbulut Hami bir çocuğunuz varmış zaten yani tüpleriniz açık demek bu rahim filmi mi istedi doktor genelde bu durumda istemiyolar
Hatice-31 Hami merhaba benim de üç yaşında oğlum var ve pcosum bir sene tedavi oldum gebe kalamadım en son doktor hsg Çektir dedi bende tedaviyi bıraktım ve Bıraktığım ay yani bu ay gebe kaldım oysaki bana gebe kalamazsın dediler çok şükür 5+4 haftalıkğız daha çok eken bence akışına bırak canım rabbim nasip edecektir Allah çok arattırmadan nasip etsin inşallah 🙏🏻
Dilara0638 imimim o zaman filmden kaynaklı bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bende farkında olmadan hemen hamile kaldım o ay
Buketkucuk Hami bana bütün tetkikler yapıldıktan sonra doktorum çekelim demişti doktoruma gittiğim özel hastanede çekilmiştim